“А ДЕ, А ДЕ, А ДЕ” : ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УЛЮБЛЕНЕЦЬ VOVA CIGAN ВИПУСТИВ НОВИЙ ХІТ

Інтернет сенсація Vova Cigan знову радує музичною прем’єрою. Вова - майже повнолітній співак-ром з Тернополя. Донедавна він починав свій музичний шлях виступаючи з гітарою на вулиці.А сьогодні він стрімко набирає популярність і підкорює український шоубізнес.У соціальних мережах відео за його участі набирають мільйонні перегляди. Але хлопець не зупинився на виконанні каверів, а активно видає авторський матеріал. Щомісяця новий реліз.

“ Друзі, це вже третя моя пісня. Мені здається, що я почав трохи розумітися у цьому всьому 
Ми готувалися до релізу дуже довго. Як на мене «А де, а де, а де» гідна усіх чартів та трендів.
А ви як вважаєте? 

Хай цей теплий кліп зігріє кожного з вас у цю холодну осінь. 
Діліться у коментарях, як вам пісня та кліп » - поділився Vova Cigan в instagram.

      Простота пісень з романтичними мотивами та циганським колоритом стали його впізнаваною фішкою. Кохання є провідним мотивом у всіх його піснях і ця не стала винятком. У відеороботі Vova Cigan гуляє столицею, зображаючи палкого, романтичного, трохи незграбного хлопця з гітарою, який заради кохання готовий подолати будь-які труднощі. В кліпі можна побачити краєвиди Києва, найбільш романтичні місця, серед них: скляний міст, Андріївський узвіз та мурал розписаний відомою сучасною художницею Сонею Морозюк.

Додатково
Vova Cigan молодий артист і блогер, що подає великі надії. Всього за декілька місяців співак набрав понад 100 000 підписників у соц. мережах. Його останній реліз “Ти сказала А” став приємною сенсацією для ЗМІ. В кліпі розкривається історія кохання молодого хлопця і касирки з супермаркету “АТБ” і після цього релізу пісня грає в мережі цих супермаркетів.