Авторські екскурсії «Оболонь – місце щасливих людей»

«Оболонь – місце щасливих людей» – цикл авторських екскурсій, що розкривають унікальність району, як мистецького, рекреаційного, спортивного, промислового осередка міста Києва, дають можливість жителям та гостям району можливість ближче познайомитись з його багатогранністю.

«Пізнаючи унікальність Оболонського району, культуру, давню історію ми розвіюємо міф «нового району, що з’явився на пісках», формуємо його образ, як району комфортного для життя, району-курорту, району що надихає на втілення мрій, району де живуть щасливі люди, які дуже люблять це місце»  - ділиться ідеєю проекту його автор Марина Ігнатуша, голова БФ «ПроМені Щастя», оболончанка.

Проект створений з великою любов’ю командою БФ «ПроМені Щастя» та  креативними партнерами і  є частиною проекту Код Щасливої Нації.

Код Щасливої Нації - культурно-просвітницький проект для дітей та дорослих, що є багатогранною експедицією у минуле та майбутнє України для цілісного пізнання себе, національної ідентичності – нашої культури, мови, традицій та формування національної ідеї,  через цикл освітніх, мистецьких, туристичних події.

Туристичним партнером проекту  є компанія Wellness Travel Club.

"Ми створюємо різноманітні продукти, через які кожен може розкрити по-новому себе, нашу країну, знайти друзів та однодумців, навчитись новому та дати свій вклад в розвиток України. Наші продукти -  це авторські подорожі та екскурсії Україною та світом, галузеві навчальні курси, креативні заходи та соціальні ініціативи, медіа-видавничі продукти, а також галузевий консалтинг" - розповідає Юлія Толкодубова, лідерка компанії  Wellness Travel Club.

Досвід у проведенні збірних екскурсій показав, як це необхідно, особливо зараз. Адже, крім туристичної складової, створюється комунікативна платформа, де кожен учасник проявляє себе не тільки як мандрівник, але й як культурний дипломат. Це простір для натхнення, навчання, розвитку, обміну думками, та прояву любові до рідного Києва.

Цикл екскурсій розпочинається з екскурсії -релакс «Оболонь Багатогранна», що відбудеться 8 квітня, о 15:00, де будемо відкривати багатогранну й надихаючу Оболонь,  район, мешканці якого є його палкими патріотами. Адже він поєднує в собі все для життя: курортну атмосферу пляжів, зручну й багату інфраструктуру, сучасне мистецтво, меценатство, багатство природи й безмежну креативність.

Маршрут екскурсії  простягнеться від скульптури архангела Михаїла, в сквері біля метро «Мінська», через Покровську церкву, Оболонську набережну із завершення заходу біля Алеї Муз неподалік від парку «Наталка».

Екскурсію проводить гідеса, поетеса й перекладачка Дар’я Чудінова @daria_kyiv_guide.

Всі екскурсії є донатними, відвідуючи їх ви підтримуєте авторський просвітницький продукт, інвестуєте як в особистий розвиток, так і в розвиток міста і внутрішнього туризму.

Ми розвиваємо культуру сімейного туризму, тому всі діти під час екскурсій отримають подарунки від наших партнерів – Мережи дитячих магазинів "Антошка".

Партнерами проекту стала  Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація під керівництвом Фесика Кирила та ТРЦ Дрім.

Щоб зареєструватись на ексурсії та дізнатись більше інформації ви можете звернутись за контактним номером: 0970326034 Юлія Толкодубова.

Відкриваємо Код Щасливої Нації Разом!