Благодійний фонд “603.7” виставив на аукціон один із наймасштабніших лотів за останні роки

Благодійний фонд "603.7" оголосив про розіграш знищеного російського гвинтокрила. Він є ще одним трофеєм, захопленим українською армією на початку повномасштабного вторгнення росії. Гвинтокрил буде продано на аукціоні, а виручені кошти спрямують на закупівлю безпілотних літальних апаратів для Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Гвинтокрил, який є моделлю Мі-24, був збитий українськими силами в березні 2022 року. Трофей сильно пошкоджений, але все ще є цінним історичним артефактом. Власне, те, як він виглядає можна побачити на відео.

Цей гвинтокрил є нагадування про те, ким є наш сусід. Це символ російської агресії та жорстокості. Лот буде розіграний у телеграм-каналі фонду “Лоти by БФ 603.7”.


Також фонд презентує у якості лотів кришку від першої ракети ATACMS, яка поцілила у ворога під час повномасштабного вторгнення і прапор, підписаний воїнами «АЗОВ». Цей стяг є символом сили та любові до своєї землі доблесних героїв України. Прапор підписали ті, хто був у полоні, але зараз продовжує воювати.

Аукціон запущений 24 січня, також вже є ставка — 1 320 000 гривень, долучайтеся, донатьте та допомагайте армії, адже вони — наш захист!

Довідка:

1.Благодійний фонд “603.7” — це неприбуткова організація, яка від початку повномасштабного вторгнення активно допомагає воїнам ЗСУ та всім нужденним. За 2022-2023 роки фонд неодноразово передавав авто, квадрокоптери, дрони різних видів, а також допомагав цивільним, які постраждали.

2.Детальніше про збитий російський гвинтокрил: сюжет новин, відео збиття.