Боротьба серця і розуму: Настя Балог випустила новий трек «Бай-бай»

Українська співачка Настя Балог презентує свій новий сингл "Бай-бай", який розповідає про глибокі емоційні переживання та складнощі у стосунках.

«Бай-бай» – це прониклива історія про внутрішню боротьбу між серцем і розумом. Героїня пісні прагне зберегти стосунки, навіть коли її партнер проявляє байдужість і постійно бреше. Сумніви, біль, ностальгія, віра любов і відданість – усю цю палітру емоцій можна почути у пісні.

«Вона про ті моменти, коли серце говорить одне, а розум – інше. Про те, як важко буває відпустити когось, кого дуже любиш, навіть якщо знаєш, що це, можливо, найкраще рішення», – каже Настя Балог.


Співачка переконана, що тема складних стосунків завжди актуальна і болюча. Утім наголошує, що навіть у таких ситуаціях не варто втрачати віру в кохання. Головне – навчитися відпускати, коли це потрібно, зберігаючи при цьому любов і віру в краще майбутнє зі своєю людиною.

«Нездорове кохання – це про страх, біль, холод і сльози. А ось справжнє - лікує та мотивує», – ділиться співачка.

​​Співачка випустила і музичне відео на пісню «Бай-бай», який захоплює українськими краєвидами. Настя Балог постає в кліпі у двох образах, які підсилюють головну тему пісні – боротьбу між серцем і розумом її. Сильна та незалежна ковбойка, що осідлала коня та мандрує просторами мальовничої української природи, символізує рішучість і волю. А ніжна та тендітна дівчина, яка все ще здатна любити, показує її вразливість і здатність вірити в краще, навіть коли серце розбите.

Музичним продюсером треку став відомий саундпродюсер Вадим Лисиця. Авторами пісні стали Олександр Горовий і Степан Олійник.