Цікаві мультфільми для дітей від 5 років: підбірка

Зазвичай п’ятирічні діти цікавляться всім навкруги та багато чому наслідують, ризикуючи заплутатись у власних емоціях та інтересах. Завдання батьків — сприяти їх всебічному розвитку та при цьому розумно спрямовувати і давати життєві орієнтири. Мультфільми стануть чудовим інструментом розвитку для дитини, оскільки можуть навчати і розважати, показуючи на прикладах, як перемагати життєві труднощі. Пропонуємо добірку цікавих та корисних мультиків для дітей п’ятирічного віку.

«Луїс і прибульці»

Дванадцятирічний хлопчик Луїс майже не має друзів, а його батько так захоплений уфологією, що на сина в нього не залишається часу. Одного разу хлопчик спостерігає падіння летючої тарілки поблизу будинку та знайомиться з трьома кумедними інопланетянами. Гуманоїди поводяться як звичайні підлітки, тому швидко знаходять спільну мову з Луїсом. Починаються цікаві пригоди друзів у місті, а згодом вони вирішують полагодити корабель, щоб разом полетіти у космос. Проте виявляється, що ці троє — не єдині інопланетяни у місті…

«Суперсімейка 2»

Сімейний анімаційний фільм від студії Walt Disney Pictures — друга частина відомого мультика «Суперсімейка». Унікальна сім'я з незвичайними здібностями в котрий раз рятує світ від злочинців та лиходіїв. Проте супегеройські операції спричиняють значні руйнування, що змушує владу закрити програму захисту супергероїв. Сімейка переїжджає у дешевий мотель та намагається налагодити побут і паралельно відновити свою репутацію. У цей час з’являється загадковий злочинець-гіпнотизер, який хоче захопити свідомість супергероїв. Йому вдається загіпнозувати батьків, тому надія залишається лише на дітей — Фіалку, Шастика та Джек-Джека.

Мультфільм «Суперсімейка 2» посів друге місце у списку найкасовіших у світі (після «Холодного серця»). На основі обох частин випущена відеогра та серія коміксів.


«Монстри на канікулах»

Вийшло вже 4 частини цього чудового мультфільму, створеного режисером Дженнді Тартаковскі. Головні герої мультика — це граф Дракула та його улюблена донька Мейвіс, а також різні дивовижні істоти та люди, які не бояться монстрів. Де б вони не опинилися — у своєму домі-готелі чи десь «на канікулах» — з ними завжди трапляються надзвичайні події. За мотивами анімаційного проєкту випущено вже декілька відеоігр. 

Онлайн-кінотеатр від Київстар ТБ

Світ анімаційних фільмів великий, яскравий та різноманітний, а наш каталог Київстар ТБ стане вашим найкращим путівником. На сервісі ви знайдете мультики для дітей різного віку, а також анімаційні фільми, які можна дивитися всією сім'єю. Подаруйте диво вашому малюку та пориньте разом із ним у дитинство!