Дай волю емоціям, кохай і шаленій з новим треком від Панаса Буйного: ПРЕМ’ЄРА

Найхаризматичніший співак  Панас Буйний презентує новий трек «Балдію».

«Балдію- пісня про ту від якої мурашки йдуть по тілу навіть в той момент, коли ти бачиш її лише одним поглядом. Трек переповнений емоціями, які змушують слухачів відчути себе на вершині кохання, натхнення та розради.«Балдію» - це не лише моя музика, це мої почуття, мої мрії, моє серце. Я вірю, що ця пісня зможе доторкнутися до сердець кожного, хто її почує.», -коментує Панас.

Зйомки відеокліпу проводились у Львові, де на думку артиста є невичерпний грааль натхнення. Це місто, що пропонує безмежні можливості для творчості та експресії.

«З командою відеооператорів була визначена режисура кліпу, яка відтворює атмосферу 80-90-х років в американському стилі. Сцени, як з кінофільмів того часу, де пафосні та водночас популярні артисти виступали в різноманітних барах, оточені гарною атмосферою та чарівними дівчатами з класними зачісками.


Все, як завжди відбувалось в останній момент, але це тільки додає адреналіну до процесу. Від глядачів очікую позитиву та багато переглядів на мою нову відеороботу»,-ділиться  співак.

Найближчими днями Панас Буйний ананосував сольний концерт у Львові та тур містами Західної України.

Місця для концертів були визначені шляхом голосування у соціальних мережах, і обрані п'ять міст: Миколаїв, Золочів, Радехів, Калуш і Дрогобич. Кожне з цих міст має особливе значення для співака, адже саме там відбулися його перші важливі виступи та події.