Dilena Moon дебютувала в Україні із піснею "Переможем"

Сьогодні у світі української музики з'явилось нове обличчя - Dilena Moon, яка вперше представить себе з прем'єрною піснею "Переможем".

Олена Глиняна родом із Білорусі, вражає не тільки своїм музичним талантом, але й безмежною любов'ю до України. Не зважаючи на своє походження, вона відчуває нашу країну своїм рідним домом і вболіває за неї із гордістю. Випромінюючи тепло та енергію, співачка вирішила поділитися своєю неймовірною любов'ю до України та увійти в український музичний простір під вражаючим псевдонімом Dilena Moon.

За словами артистки, Україна завжди була для неї рідним домом, і вона не може уявити себе в іншому місці. Співачка вразилася сміливістю та теплом українського народу, визнаючи в українцях справжніх героїв та джерело безмежної незламності. Її музичний дарунок та глибокі почуття відданості Україні роблять її дебют винятково особливим та вражаючим для слухачів.

"Це неймовірно важливий момент у моєму житті. Відчуваю велике надбання енергії та творчого натхнення. Ця пісня - не просто наше з чоловіком творіння, вона є моєю спробою передати свою глибоку гордість та безмежну любов до України. Я вірю, що разом ми здатні перемогти будь-що"- зізнається Dilena Moon.

 "Переможем" уже сьогодні показує світу справжню силу музики та глибину почуттів. Це не просто пісня - це  витончений музичний шедевр, який залишить вас враженими та поглибленими в емоціях.

Приєднуйтеся до Dilena Moon, не гайте часу та вирушайте у цю захоплюючу музичну подорож, слухаючи "Переможем" уже зараз на YouTube та усіх популярних музичних платформах! Подивіться і послухайте, як новий талант завойовує ваші серця!