Для чого варто купити домашній музичний центр

Музичний центр можна використовувати різними способами. Головне завдання — відтворення музичних композицій з різних носіїв. Завдяки численним інтерфейсам, підключати до девайса можна: 

1.      Смартфони, планшети, телевізори; 

2.      колонки, зовнішні жорсткі диски та інші пристрої. 

Крім дротового підключення можливе бездротове — через Bluetooth, Wi-Fi або AirPlay. 

Ціни на музичні центри залежать від бренду, якості апаратного забезпечення, року виходу та формату. За розміром виділяють мікро, міні та міді. 

Варіантів експлуатації безліч. Детально про найпопулярніші з них — нижче. 

Дитячі свята

Головна ознака дитячого свята — веселі розваги. Вони доступні не лише в торгових центрах та спеціалізованих закладах. Можна влаштувати яскраве гуляння в домашніх умовах. Для цього знадобиться такий інвентар:

·         Піньята з цукерками;

·         великий телевізор або мультимедійний проєктор для ігор;

·         настільні ігри з цікавим сюжетом;

·         апарат для приготування попкорну;

·         мильні бульбашки;

·         потужний музичний центр та флешка, диск чи смартфон з популярними дитячими піснями.

Без музики створити ідеальну атмосферу не вдасться. А ще можна записати привітання для маленького винуватця свята від рідних та друзів та включити його перед задуванням свічок на торті.

Караоке

Багато хто соромиться співати у караоке-клубах або не має можливості їх відвідувати, проте вдома демонструє свій виконавський талант залюбки. Сучасні музичні центри оснащені роз’ємами для під’єднання мікрофонів, тому дозволяють виспівувати улюблені композиції під мінус чи фонограму наодинці й дуетом. Щоправда, коштують моделі з підтримкою караоке недешево, до того ж їх у продажу значно менше, ніж звичайних.

Кіносеанси

Якщо й дивитися кіно вдома, то з ефектом занурення, з гарною картинкою та якісним, об’ємним звуком.

Організувати комфортний перегляд неможливо без телека з діагоналлю понад 49 дюймів. Що більше, то краще, адже в кінотеатрах завжди використовуються величезні екрани.

Фактор, не менш важливий за чіткість та реалістичність зображення, — аудіосупровід. Його можуть забезпечити й компактні портативні колонки. Або доступні за посиланням https://www.moyo.ua/ua/acsessor/ipod_headphones/panasonic/ бездротові навушники Панасонік. Але багатокомпонентна аудіосистема впорається набагато краще завдяки добротним динамікам, підсилювачу та гнучким налаштуванням еквалайзера. Для забезпечення конекту між двома пристроями можна використати «тюльпан», USB-інтерфейс або Блютуз (якщо в обох передбачено цей модуль).

Музичний центр з високою сумарною потужністю (понад 300 Вт) — must have на домашніх вечірках. Він здатен підлаштуватися під будь-які масштаби тусовки: чи то зустріч кількох друзів у невеликій квартирі, чи то паті в американському стилі на задньому подвір’ї.