EVENT FOR WOMEN ЗІБРАЛИ БІЛЬШ НІЖ 250000 ГРН НА ДОПОМОГУ УКРАЇНСЬКИМ ДІТЯМ

Успішна бізнесвумен Валентина Григор’єва, відома як: CEO LUXURY GROUP INTERNATIONAL, Luxury Group Ukraine, засновниця жіночого культурно-освітнього клубу з благодійною складовою - Event for Women International. Валентина провела ще один важливий захід у Маямі, ціллю якого був збір коштів для дітей постраждалих від війни. Віце-президенткою клубу в Маямі виступила Інна Коган.

Event for Women - це глобальний проєкт спрямований на розвиток мистецтва: виступи жінок-лідерок у якості спікерів та презентація надихаючих прикладів, показ арт-проектів (художники, дизайнери, модельєри, скульптори), міжнародний нетворкінг, презентація свого бізнесу на міжнародному рівні. Метою нашого івенту є не лише культурний та освітній розвиток особистості, але і допомога Україні та різним благодійним фондам” - поділилась Валентина Григор’єва.

Гостями Event for Women стали дуже успішні бізнес-леді з Америки, Канади, Бразилії, України, Франції, Аргентини. Традиційно Event for Women - це не лише культура та освіта. Невід'ємною частиною місії приватного клубу є підтримка благодійних проєктів.

Reels: https://www.instagram.com/reel/Cqp3Z0noZGk/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D 

На бранчі Марія Кемпер, засновниця фонду BOCA HELPS UKRAINE, розповіла про основні завдання та мету цієї благодійної організації, а також про те, як важливо допомагати мешканцям України та тим, хто постраждав від війни. Після її емоційної та душевної презентації гостям було запропоновано взяти участь у silent auction. Кожен міг обрати з колекції ретельно підібраних лотів, те що йому по душі (витвори мистецтва, дизайнерське вбрання, прикраси, футболки з дитячими малюнками від сестер Григор’євих, а також картини від Юрія Демченко, який відтворив мотиви України)

“На останньому заході в Маямі ми допомагали збирати кошти для України і співпрацювали з Благодійним фондом "BOCA HELPS UKRAINE”. Завдяки нашому заходу вдалось зібрати понад 250000 грн на допомогу українським дітям, які втратили свою домівку” - прокоментувала захід Валентина Григор’єва

Всі виручені кошти з івенту були передані у благодійний фонд. Зафільмував вишуканий івент відомий український телеканал FASHIONTV UA.
Сюжет від FASHIONTV UA: https://www.fashiontv.ua/video/event/event-for-women-in-miami-by-yulia-faist/