Феномен популярності трубок

Сьогодні використання трубок упіймало нову хвилю популярності. І якщо ви вирішили перейти на цей спосіб споживання рослинних субстанцій, то перед вами відкривається нелегке завдання – яку ж модель придбати. Трубки здатні стати найвідміннішим подарунком, який можна подарувати справжньому чоловікові. Це не банальний подарунок, який до того ж наголосить на статусі власника.

В інтернет-магазині ДуДа можна знайти ідеальний варіант трубки для себе або на подарунок. Каталог представлений широким асортиментом елітних трубок ручної роботи, виготовлених досвідченими майстрами. Тут ви знайдете моделі найнеймовірніших форм, а також класичні рішення на будь-який смак. Вивчіть запропоновані товари на сторінках віртуального каталогу і виберіть ту модель, яка прийде найбільше до смаку.

Яку трубку вибрати?

В асортименті ви завжди можете знайти як дорогу, так і елітну модель ручної роботи. У ДуДа є моделі бріара, груші, вишні та інших порід деревини. Недорога люлька з кукурудзи чудово підійде для дегустацій. Курильні трубки відрізняються зовнішнім виглядом та матеріалом, з якого вони виготовляються. Рекомендуємо звернути особливу увагу на моделі з бріару, які прослужать вам найдовше, адже він вважається найбільш термостійким, стінки трубки менш прогорають і мають високу стійкість до високих температур. Трубки з вишні або груші служать не так багато як з бріара, але мають свій досить великий термін служби. Але це можливо лише при правильному догляді.

Що треба знати про догляд за трубками?

Щонайменше, щоб трубка прослужила довше, вам потрібно докупити спеціальні аксесуари для догляду. У ДуДа ви можете придбати все необхідне: йорж для прочищення мундштука, поліроль та просочення для дерева, сумка для зберігання та багато іншого. Якщо вибір викликає деякі складнощі, менеджери магазину готові відповісти на всі Ваші запитання та допоможуть обрати гідний та якісний товар.

Вас цікавлять курячі трубки з якого матеріалу?


Асортимент дуже широкий, і це викликає деякі труднощі. Але вам варто звернути увагу трубки з наступних матеріалів:

  • Бріар
  • вишня
  • бук
  • груша
  • глина
  • кераміка

Це якісні перевірені матеріали. За детальнішою консультацією з питань купівлі трубок звертайтесь до менеджерів магазину ДуДа.

Куріння може спровокувати астму та хвороби дихальних шляхів, коронарну хворобу серця, інфаркт, інсульт, захворювання судин, аневризму аорти.