Готуємось до свят завчасно: як вигідно купити подарунки у Чорну п'ятницю

Робити подарунки й бачити щирі радісні емоції близьких людей — набагато приємніше, ніж їх отримувати. Шалені знижки на найпопулярніші категорії товарів у «чорну п’ятницю» дають змогу придбати бажані й необхідні речі для себе, рідних і друзів за вигідними цінами. Проте великий розпродаж Black Friday — це не лише чудова можливість зекономити сімейний бюджет, а й великий ризик піддатися масовому ажіотажу та витратити зайві кошти. Ми підготували деякі поради для вдалого шопінгу в «чорну п’ятницю» та ідеї гарних подарунків на свята.


Правила вигідних покупок

  • Насамперед складіть список подарунків.
  • Виберіть магазини, які пропонують необхідні товари. Якщо ви будете здійснювати покупки онлайн, не варто спокушатися на привабливу рекламу маловідомих сайтів, оскільки є великий шанс натрапити на шахраїв. Краще скористатися послугами відомих магазинів, яким ви довіряєте.
  • Порівняйте ціни на товари ще до початку розпродажу, адже деякі винахідливі продавці штучно завищують ціни, а в «чорну п’ятницю» видають ринкову вартість речей за грандіозні знижки.
  • Завчасно додайте до корзини бажані товари, щоб встигнути їх замовити, коли надійде час Black Friday. Водночас підпишіться на розсилку унікальних пропозицій, щоб дізнатися про цікаві акції раніше за інших і не втратити шанс здійснити вигідну покупку, адже кількість продукції може бути обмежена.
  • Не використовуйте для шопінгу кредитну карту і встановіть ліміт витрат, щоб запобігти втраті всіх заощаджень під впливом емоцій.

Сподіваємося, що ці поради допоможуть вам діяти розважливо та отримати від шопінгу лише задоволення. Тепер розглянемо ідеї популярних подарунків, якими ви можете порадувати членів своєї родини, друзів та колег.

Косметика та парфумерія

Підібрати подарунок людині, з якою ви проводите багато часу, не має бути складно, бо вочевидь вам добре відомо, якими парфумами вона користується чи якій декоративній косметиці віддає перевагу. В онлайн-магазині EVA.UA у дні великого розпродажу ви можете придбати оригінальні топові аромати відомих брендів окремо або в наборах, доглядальні засоби для обличчя і тіла на будь-який смак, помаду, блиск, туш для вій і лак для нігтів трендових відтінків з максимальними знижками. Детальніше ознайомитися з асортиментом продукції можна за посиланням: https://eva.ua/ua/blackfriday/.

Побутова техніка

Сучасні моделі побутової техніки мають полегшувати побут. Тому телевізори, кавомашини, мультиварки, блендери, пилососи, праски — чудовий варіант для подарунка батькам; з вашого боку це буде проявом турботи про їхні потреби.

Домашній текстиль

Якісні вироби домашнього текстилю за акційними цінами можуть стати вдалим подарунком для будь-якої людини, якщо ви знаєте її смаки та знайомі з інтер’єром її оселі. Постільна білизна, рушники, ковдри, подушки, скатертини, серветки додадуть затишку та комфорту квартирі чи будинку, а їхнім господарям подарують гарний настрій.

Іграшки

Дитина пізнає світ, граючись. І якщо вам здається, що звичайних ляльок і машинок у неї вже забагато, то можна придбати настільні ігри, конструктори або творчі набори, які допоможуть їй розвивати корисні навички.

Гаджети

Модні гаджети є омріяним подарунком для багатьох підлітків і молоді. Продавцям добре відомо про популярність таких товарів, тому зазвичай смарт-годинники, фітнес-браслети, навушники, портативні колонки, електросамокати представлені у магазинах зі значними знижками.

Свята вже зовсім близько, і це чудовий привід провести більше часу з близькими людьми, ще раз нагадати, як ми їх любимо, і порадувати приємними сюрпризами.