Гурт Kalush Orchestra повернеться до США для виступу на фестивалі SXSW

Kalush Orchestra повернеться до США, щоб виступити на престижному музичному фестивалі South by Southwest (SXSW). Це щорічна подія, яка включає низку музичних, кіно- та медіа-фестивалів і конференцій і збирає для виступів понад 2000 найцікавіших артистів з усього світу. Цього року SXSW відбудеться 10-19 березня в Остіні, штат Техас, і стане другою великою подією з початку пандемії COVID-19.

Репер Олег Псюк, засновник і лідер Kalush Orchestra, каже: «Ми не можемо дочекатися цієї неймовірної події. Для нас це перший фестиваль в Америці, тому ми дуже хочемо дати незабутній виступ і гідно представити Україну. Враховуючи кількість виконавців та країн, які будуть представлені на фестивалі, це ще раз величезна можливість  звернути увагу на українську музику людей у всьому світі».

До прикладу, відвідати фестиваль планує актриса Єва Лонгорія та актор Нік Джонас.

У березні гурт відвідає нові міста Америки, де також виступить: Клівленд, Огайо (9 березня), Орландо, Флорида (10 березня), Детройт, Мічиган (11 березня), Атланта, Джорджія (12 березня) та Остін, Техас (16 березня).

Перший тур у США та Канаді гурту Kalush Orchestra відбувся восени 2022 року. Переможці Євробачення мали виступити лише у семи найбільших містах, однак квитки розкупили миттєво – враховуючи ажіотаж навколо гурту, їхніх команд у Торонто та Нью-Йорк організував додаткові дати. Загалом лише за три тижні вони відіграли 18 концертів. Крім того, під час концертного туру у 2022 році гурту вдалося зібрати 60 мільйонів гривень на допомогу Україні.

 

Знаковою подією для групи стала зустріч з відомим американським актором Арнольдом Шварценеггером. Kalush Orchestra відвідали голлівудського актора, де поговорили про ситуацію в Україні та подякували йому за підтримку. Ще більшим сюрпризом для шанувальників Kalush Orchestra стала поява «Залізного Арні» у нещодавньому кліпі гурту на пісню «Щедрий вечір», у якому Арнольд Шварценеггер говорив українською.

Дати туру + квитки: https://bomond.com/tours/kalush-orchestra-north-america-2023

Посилання на пост гурту в Instagram: https://www.instagram.com/p/CobzQg5oHd_/