Гурт SESTRA презентували пісню про аб‘юзивні відносини.

Гурт SESTRA приголомшили піснею, яку написали на підтримку всіх дівчат, яким хоч раз у житті «вішали лапшу на вуха».

«Пісня про чоловіків, які зачаровують тебе, проте роблять це для своєї користі.», – діляться дівчата.

“Несу своє серце, воно вже не бʼється…” - йдеться у перших рядках пісні.

Проте наступна цитата “Ти попросиш піти, але я давно в дорозі. Я залишила ключі, під ковриком на порозі ” випромінює неабияку рішучість та впевненість у негайному розриві цих токсичних стосунків.

Дівчата з гурту впевнені: аб‘юзивні стосунки можуть статися з кожним. Багато кому з дівчат зустрічались такі чоловіки, і щоб оговтатись від їхньої присутності у своєму житті, потрібно багато часу й сил.

«Ця пісня про підтримку тих дівчат, які також повелись на гру чоловіків і залишились на самоті зі своїм коханням до нього, яке було відторгнуте», – говорить вокалістка Інесса.

Ви кохаєте його, але у цих стосунках ви відчуваєте, що не можете бути собою. Цей дискомфорт викликає у вас глибоке страждання і ви думаєте, що не можете обійтися без цієї важливої для вас людини. Однак ці відносини повільно руйнують вас – ось про що пісня «Тобі на зло».

Разом з піснею SESTRA презентували емоційне lyric video, яке відзняли у Києві. У стриманих, й водночас надзвичайно жіночих образах, дівчата передали відчуття кожної, хто хоч раз перебував у стосунках з токсичним чоловіком.

Варто зазначити, що SESTRA часто висловлює підтримку своїй аудиторії саме через пісні. 

Крайній реліз – офіційний переклад пісні Тіни Кароль «Життя продовжується», ще до виходу у світ набрав мільйони прослуховувань у соцмережах (https://vm.tiktok.com/ZM6taSrAa/). Ця пісня висловлює ідею того, що навіть у найгірших життєвих обставинах, коли здається, що все втрачено – життя продовжується! І це як ніколи актуально, враховуючи наше сьогодення.

Гурт SESTRA – музичний проєкт, якому, на сьогодні, немає аналогів в українському шоу-бізнесі. Їхня особливість – у поєднанні вокалу зі східними та українськими мотивами саксофону та сучасним саундом. SESTRA – це дві абсолютно самодостатні артистки, які змогли об'єднатися і створювати якісний український музичний продукт. 

Instagram SESTRA: https://instagram.com/sestra_music_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==