Гурт SPIV BRATIV закликає рефлексувати на тему «Хто я»

Гурт SPIV BRATIV презентує кліп до пісні «Хто я». Цією роботою музиканти спонукають слухачів задуматися над власним місцем у Всесвіті.

Зі слів Дмитра Осичнюка, фронтмена гурту SPIV BRATIV, пісню було написано вночі, коли під рукою була лише укулеле. Він тихенько награв та записав на диктофон простий і світлий мотив.

«Вночі часто думаєш про Всесвіт. Про те, наскільки ж мало ми знаємо про все це. Коли приходять такі думки — враз розумієш наскільки ти сам маленький — менше, ніж крапля в океані, — розповідає фронтмен гурту Дмитро Осичнюк. Також цитує рядок із пісні: — Ці питання турбують не кожного, але було б непогано, щоб час від часу ставали ми глибокими, мов океани…».
На підтримку треку «Хто я» було відзнято кліп. За традицією, музиканти самостійно виступили режисерами та постановниками. За локацію було обрано концертний зал будинку культури, а зйомки тривали дев’ять із половиною годин. Заради вдалого відеоряду хлопцям довелося докласти чимало зусиль: на сцену занесли навіть мотоцикл.

Слухачі одразу полюбили пісню «Хто я». Нею SPIV BRATIV традиційно завершує кожен живий виступ. Найближчі концерти відбудуться 23 травня в Чернігові та 28 травня в Рівному.