Ірина Білик висловилась про народження дитини

Легенда українського шоу-бізнесу - Ірина Білик, співачка у якої найбільша кількість хітів в репертуарі написана нею самою українською мовою, продовжує тішити своїх поціновувачів – на цей раз вона презентує кліп та нову пісню «Без тебе».

«Премʼєра - «Без Тебе», виходить саме у ті дні, коли проходить мій благодійний концертний тур в Україні «Українська Душа», у підтримку наших захисників захисниць зі славетної 95-ї ДШБ.

Магія цієї пісні в тому, що її неповторний характер створює враження, наче час сповільнюється, а серце відчуває тепло і тугу водночас. Хочу дарувати щастя всім, хто любить мою музику і приходить на мої концерти! 

Для мене ця премʼєра, як народження власної дитини» - коментує артистка.

Ірина прийняла рішення зняти відеороботу на трек «Без тебе» під час вже другого благодійного концертного туру у Штатах. Співачка виступила режисером цієї стрічки, продумав до дрібниць сюжет, сценарій, ідею та образи.

Головним актором нового кліпу співачки став гарний друг співачки Владислав Запорожченко, відомий у бізнес кругах. Як каже сама Ірина, він ідеально підійшов у сценарій та концепт відео роботи, й з легкістю влився в знімальний процес.

Щира вдячність від всієї команди співачки, за нелегкий труд та допомогу у зйомках - фонду UkrainianSupport.

Премʼєра «Без тебе» вже доступна для прослуховування на всіх музичних майданчиках.