Команда Pin-Up Foundation об’єднує волонтерів для допомоги Україні

Професійна команда Pin-Up Foundation від початку війни активно займається благодійною діяльністю з метою надання підтримки та реалізації програм для захисту найбільш вразливих верств населення України. Такі програми направлені на допомогу непрацездатним, багатодітним сім'ям, особам з інвалідністю, неповнолітнім та всім тим, хто постраждав від військового вторгнення рф.


Що корисного зробили працівники фонду Pin-Up за останній час

Благодійна організація Pin-Up Foundation робить все можливе, щоб надати необхідну допомогу постраждалим від війни, про це детальніше на сторінці https://delo.ua/news-companies/pin-up-foundation-zapustiv-gumanitarnii-projekt-line-up-dlya-svidkoyi-dopomogi-ukrayincyam-u-prifrontovix-mistax-415983/. З початку широкомасштабного вторгнення було вирішено багато значущих проблем. Серед останніх можна виділити наступні:

  • ВПО з Бердянська отримали гуманітарні пакети з товарами першої необхідності;
  • декілька будівель в місті Харків тепер забезпечені резервними джерелами електропостачання завдяки генераторам, закупленим фондом для котелень;
  • жителі Костянтинівки отримали більше 22 тонн харчових продуктів та майже 2 тис. одиниць побутової хімії;
  • українцям у Бахмуті, Часовому Ярі та Соледарі доставили продукти та засоби гігієни вагою понад 5 тонн;
  • 14 українських сімей безпечно перевезені на територію Німеччини, і ще 28 переселенців до міст Нідерландів, де вони зможуть спробувати почати нове життя.

Також працівники фонду запустили гуманітарний проєкт Line-Up, який повинен забезпечити жителів прифронтових регіонів продуктами, предметами гігієни, медикаментами, генераторами, акумуляторами. Доступ в такі регіони обмежений, тому доставку гуманітарних наборів здійснюють досвідчені волонтери. Вже було доставлено більше 2700 наборів на територію Харківської області та Донеччини.

Які основні програми Pin-Up Foundation запровадив на території України

Благодійна організація Pin-Up залучає світову спільноту, неурядові організації та волонтерів до участі у програмах, які будуть направлені на відбудову України та її розвиток в перспективі. Наразі найбільше Pin-Up команда допомагає всім вразливим верствам населення на території країни гуманітарною допомогою. Організація закуповує необхідні товари та організовує їх адресну доставку для місцевого населення.

Також фонд запровадив програми для відновлення та підтримки інфраструктури країни, закриття потреб медичних закладів. Завдяки команді фонду Pin-Up, її відповідальності та соціальній активності, велика кількість українців отримує необхідну підтримку у важкі часи. Фонд активно працює над допомогою співвітчизникам та зміцненні національної єдності.