Концерти «Єдиного Кварталу» до Дня Незалежності України

10 та 11 серпня в Національному Палаці мистецтв «Україна» відбудуться великі благодійні концерти-телезйомки «Єдиного Кварталу», присвячені Дню Незалежності України.

Глядачів чекає нова програма, виступи зіркових гостей, патріотичні номери та актуальні жарти від акторів двох кращих гумористичних проєктів – «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» – які об’єдналися в «Єдиний Квартал», щоб у цей непростий час разом підтримати українців гумором.

Напередодні такого важливого для кожного з нас державного свята «кварталівці» разом з найпопулярнішими українськими виконавцями вийдуть на сцену головного концертного майданчика України, щоб привітати українців з Днем Незалежності, зарядити позитивом і підняти настрій усім глядачам та бойовий дух нашим захисникам. А також – щоб ще раз подякувати військовим за те, що ми зараз можемо жити і працювати та ходити по нашій українській землі.


10 та 11 серпня глядачів чекає два різні концерти, з абсолютно різною програмою та різними зірковими гостями.

10 серпня в «Єдиному Кварталі» виступатимуть MONATIK, Ірина Білик, Артем Пивоваров, ансамбль танцю VIRSKY, а 11 серпняKOLA, Макс Барських, Wellboy, Pianoбой та VIRSKY.

Суперсила нашого народу – у тому, що навіть у найскладніші часи ми не втрачаємо оптимізму та почуття гумору. Гумор та музика – це також наша зброя. Це те, що допомагає відволіктися, переключитися, зарядитися хорошим настроєм і з новими силами йти до нашої перемоги.

Концерти до Дня Незалежності України, так само як і всі інші концерти «Кварталу», мають благодійну мету – допомогти нашим військовим. Частина коштів з продажу квитків піде на допомогу ЗСУ – на актуальні потреби наших захисників та захисниць. «Кварталівці» постійно допомагають та підтримують військових – їздять з виступами до наших героїв, допомагають їм усім необхідним: купляють та передають автівки, дрони, квадроцикли, тепловізори, рації та інші необхідні для нашої перемоги речі. Тому що переконані, що все, що ми зараз робимо, ми маємо робити  з вдячністю до тих, хто нас захищає.

Сміємось – отже, перемагаємо!

Квитки