Люди зі скаргами на біль і важкість у правому підребер'ї, відсутність апетиту, нудоту і відчуття гіркоти в роті — часті гості в аптеці

Люди зі скаргами на біль і важкість у правому підребер'ї, відсутність апетиту, нудоту і відчуття гіркоти в роті — часті гості в аптеці. Нічого дивного: за даними ВООЗ, у світі більше 2 млрд людей страждають на захворювання печінки і жовчовивідних шляхів. При цьому патологія з кожним роком «молодшає», тобто діагностується у все більш ранньому віці¹. 

Влітку потреба відвідувачів аптеки в якісному гепатопротекторі зростає, оскільки зараз печінка знаходиться в максимально чутливому стані. Саме в цю пору року легко визначити, чи є вона здоровою. Адже печінка першою реагує на різку зміну раціону. Не краще почувається й підшлункова залоза, порушення в роботі якої провокує прийом незвичних страв, рясні святкові столи перед або після тривалих дієтичних обмежень, зловживання солодощами, алкоголем, нарешті, велика кількість хімічних домішок у продуктах харчування. Нерідко симптоми захворювань цих двох життєво важливих органів перекликаються. Тож, потрібний препарат, що сприятиме покращенню стану й печінки, й підшлункової залози. 



Оптимальним вибором для корекції симптомів з боку гепатобіліарної системи та підшлункової залози є Антраль® — оригінальна молекула від провідного вітчизняного виробника - компанії «Фармак». Механізм дії препарату обумовлений його хімічною будовою. Оригінальна молекула забезпечує не тільки цілий ряд позитивних ефектів для здоров’я гепатобіліарної системи і підшлункової залози, але й має достатній профіль безпеки при мінімальних протипоказаннях. Препарат дозволено до застосування дорослим і дітям, що підкреслює його високу безпечність.

Серед показань до застосування препарату — лікування та профілактика гострих і хронічних гепатитів різного генезу, жирова інфільтрація печінки, запальні захворювання підшлункової залози ( хронічний панкреатит, стеатоз підшлункової залози), жовчного міхура, селезінки, профілактика та лікування цирозів печінки. Антраль® приймають всередину, 3 рази на день² .

  1. Нємцов Л.М., 2003
  2. Інструкція до застосування препарату Антраль®.