MamaRika випустила “Кажанів” на згадку про літо

Популярна співачка подарувала прихильникам добрий теплий трек, який нагадує нам про те, що це літо було по-своєму прекрасним, незважаючи ні на що.

Артистка впевнена: в наші часи усі моменти, в яких ми можемо дозволити собі бути сонячними і безтурботними, безцінні. Зараз, як ніколи, важливо берегти всередині себе сонце, яке в самий холодний момент може зігріти, як і нас самих, так і наших близьких. 

По словам MamaRika трек “Кажани” був створений дуже спонтанно, а всі етапи роботи над ним пройшли досить легко.

В моїй творчості за останній час цей трек ковток свіжого повітря. Він дарує легкість і безтурботність, нагадує нам про теплі моменти цього літа та дає надію, що наступне буде ще кращим. «Кажани» спогад про перше кохання, коли ти щиро любиш свою половинку, а усе інше не має сенсу.


MamaRika впевнена, що пісня “Кажани” допоможе кожному втекти від проблем сьогодення та стати безтурботним хоча б на декілька хвилин. І саме цю ідею вони разом із командою втілили в кліпі, де ліричні герої покинули все і всіх, та поринули у світ, де їх лише двоє.

Кліп знімали в Одесі. За словами самої артистки це місто справжнє місце сили її сім'ї (чоловік MamaRika, комік Сергій Середа, родом із Одеси).

Під час зйомок заставала різна погода спочатку дощі, потім різко сонце, в цьому теж була якась магія. Змінювався настрій і вайб. Сама Одеса, як завжди, неймовірно красива, романтична, тому це відео наповнює теплом і любов'ю. Нам дуже хотілося передати людям трошки промінчиків, щоб після перегляду кліпу вони посміхнулись!  коментує артистка.