MARY KAY. 60 РОКІВ ЗБАГАЧЕННЯ ЖИТТЯ ЖІНОК У СВІТІ

Компанія Mary Kay – бренд #1 прямого продажу засобів догляду за шкірою та декоративної косметики у світі* за даними Euromonitor International. Це визнання компанія отримала саме у рік свого 60 ювілею.

*Джерело: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care, випуск 2023, за обсягом продажу у грошах, дані за 2022 рік

Вже 60 років компанія Mary Kay тримає лідерство в індустрії краси та бізнес-можливостей для жінок. У своїй діяльності компанія орієнтується на cтратегію сталого розвитку, яка передбачає 5 ініціатив-визначальних орієнтирів у діяльності Mary Kay:

  • досконалість у бізнесі
  • екологічність продукції
  • відповідальне виробництво
  • соціальний вплив
  • розширення можливостей жінок.

Mary Kay в Україні

В Україні бренд Mary Kay працює вже понад 25 років. За цей період українське відділення компанії було відзначене численними національними нагородами за якість продукції та жіноче лідерство. 

В українському відділенні Mary Kay з 2006 року діє благодійна програма “Рожевий змінює життя” спрямована на допомогу жінкам, що борються із раком молочної залози. Так, за час існування ініціативи, програму реабілітації після видалення злоякісної пухлини молочної залози пройшли більше ніж 1500 українок.

Мрія, яка змінила світ

У 1963 році Мері Кей Еш заснувала свою компанію з метою надати жінкам силу ставати кращими та збагачувати життя інших жінок.

60 років тому світ бізнесу був переважно чоловічим. Жінки на своєму кар’єрному шляху неодмінно упиралися в «скляну стелю»: нижча зарплатня, відсутність зростання. 

Саме в такому світі розпочинала свій бізнес Мері Кей Еш. У віці 45 років вона наважилася на сміливий крок: покинула стабільну роботу агентом з продажу заради створення Компанії своєї мрії. Компанії, де кожна досягає результатів згідно вкладених зусиль, почувається значимою та отримує визнання. Незалежно від віку й попереднього досвіду.


Харизматична й енергійна, Мері Кей Еш довела: ці якості притаманні всім, хто прагне та докладає дієвих зусиль. Жінка розробила неповторну бізнес-модель і невпинно працювала для її втілення. Мрія перетворилася на багатомільярдну компанію із мільйонами успішних бізнес-леді у майже 40 країнах світу. 

 Впродовж 60 років бренд Mary Kay збагачує життя тисяч жінок та їхніх сімей у всьому світі і надалі дотримується цієї мети. ВЧОРА. СЬОГОДНІ. ЗАВЖДИ.