Михайло ГРИЦКАН та Катерина БУЖИНСЬКА - ЧОРНИЙ ВЕЛЮР [ ПРЕМ'ЄРА official video ]

Творчий тандем Народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана продовжує дарувати шанувальникам музичні новинки. ПРЕМ’ЄРА кліпу «Чорний велюр» про справжнє, пристрасне кохання, яке не завжди буває безхмарним. В пісні акцентується на тому, що свої почуття потрібно оберігати та не піддаватись на будь-які провокації. У якісь гострі моменти не варто розкидатись словами та ранити ними один одного - «На лінії воню підійди і обійми»

«Кохання - це щастя, але за щастя завжди потрібно боротись. Чорний велюр - це дрібні плітки, які наче затьмарюють щастя закоханих. Там, де любов між двома, будь-які порадники зайві. Потрібно слухати тільки своє серце» - вважає Михайло Грицкан.

Нагадаємо, що це вже друга спільна відео робота Катерини Бужинської та Михайла Грицкана. Нещодавно артисти запрем’єрили кліп «Затримайся хоч на мить», який полонила серця українців. «Чорний велюр» - це абсолютно інша робота, інший стиль та настрій, але ця вона точно не залишить нікого байдужим.

«Розкішна пісня про любов та гострі почуття, пристрасть і не завжди розуміння між чоловіком і жінкою. А все тому, що ми наче б то з різних планет!» - так говорить про нову пісню Катерина Бужинська.