Могилевська зізналася, кому присвятила свою виставу «Доньки»

Співачка Наталія Могилевська нещодавно зізналася, що вона стала мамою для двох дівчат, яких разом з чоловіком всиновила на початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. У своїх соцмережах вона повідомила, що вистава «Доньки», яка вже більше року радує глядачів, присвячена саме її донечкам. До нового театрального сезону артистка змінила афішу на своє фото разом з дівчатками.  

 

«Вистава існує більше року, але тільки сьогодні зі сцени я можу сказати кому вона була присвячена…Приходьте, і якщо ви не наважилися зробити певний крок, нехай ця вистава додасть вам сміливості  і наснаги. Тому що, нажаль, ще дуже багато дітей в країні не мають своєї родини…», - коментує Наталя. 

Артистка додала, що на найближчий виставі вона розповість глядачам про своїх доньок та про її шлях стати мамою. 

«Вистава автобіографічна - це моя розмова із мамою, якої вже нема. Про те що я не встигла їй сказати, про те що мої мрії здійснилися… З гумором та самоіронією. Щемливо, ніжно, драматично. Про все. І саме зараз, мама, я пишу  історії моєї, тепер великої родини. Це буде новий монолог  у виставі. І хай сила нашого Роду захистить і мене і нашу Країну.», - відмітила співачка. 

Доречі, нещодавно Могилевська представила чуттєву музичну  премʼєру «Під ковдрою», де показала атмосферу сімʼї та любові.

Вистава «Доньки» відбудеться 1 лютого у Києві, придбати квитки: https://kontramarka.ua/uk/vistava-donki-mogilevska-82204.html