MONATIK “не мине”: артист представив нову композицію в київській галереї і вперше показав, як виросли його сини (прем’єра кліпу)

Відомий український артист MONATIK продовжує музичну подорож четвертим сольним альбомом "Вічно танцююча людина", реліз якого заплановано на осінь цього року. Композиція "Не мине", яку музикант представляє сьогодні, стала новим пазлом з майбутньої платівки. 

MONATIK: “Музика інколи може допомогти. У моєму випадку музика сьогодні — це телепорт в різні місця, спогади і фантазії про майбутнє. Увімкнув, закрив очі і полетів… Нехай звучить і ніколи не мине”.

Разом з режисером Костянтином Гордієнком, відомим своєю співпрацею з “Freedom Ballet” та мюзиклом “Кабаре”, MONATIK створив унікальне відео, що об'єднує музику, танці, живопис та діджитал-арт. Хореографом виступив Олексій Базела. Відеокліп "Не мине", знятий у київській галереї “М17”, представляє собою синтез різних форм мистецтва та особистих переживань артиста. 

Важливою частиною цього відео є роботи українських художників, таких як сестри Фельдман, Артем Пруть, Данік Манжос, Алексіс Олін та Максим Мацевко (KOTO). До речі у відео вперше презентуються арт-об’єкти з колаборації KOTO та MONATIK, реліз яких ми зможемо побачити вже зовсім скоро. Крім того, MONATIK вперше постає перед глядачами як художник і показує свої власні полотна, що складають колекцію “The Views”. 

Музика MONATIK завжди відрізнялася унікальністю. Його творчість еволюціонує, знаходячи нові форми та напрямки, що робить кожен його проект непередбачуваним. Поєднуючи різні жанри мистецтва, артист створює неповторну атмосферу, яка захоплює слухачів та глядачів. Завдяки танцівникам та хореографії артистові вдається підкреслити характер картин та донести їх до ще ширшої аудиторії. 

Цей відеокліп також особливий тим, що вперше за довгий час MONATIK показує своїх синів Данила і Платона, що підросли. У відео вони стали символом дитячого погляду на дорослі питання, додавши відео особливого емоційного відтінку.