Найгарячіші модні тренди - що буде стильним в цьому сезоні?

Найближчим часом в тренді будуть спортивні, романтичні або практичні стилі. Частина з них перейшла у 2024 з попереднього сезону, але більшість ідей цілком оригінальні, трохи стримані у виконанні та нестримні у проявах фантазії. За зміною трендів можна слідкувати не тільки на шпальтах модних сайтів та журналів, а й за поповненням асортименту магазину answear.ua, де не складно знайти найкращі поєднання серед безлічі нових пропозицій.


Що носять у 2024 році?

Фахівці пророкують увагу до кремових та білих кольорів, особливо мова йде про біж. З-поміж іншого можна бачити повернення офіційних сорочок та спідниць з заниженою талією. Для прихильників та прихильниць монохромного одягу серед пропозицій на сайті answear.ua буде простір де розгулятися.

У повсякденному одязі переважає денім – в ньому Ви почуватиметесь легко і невимушено. Взагалі тренд на джинсові тканини залишається незмінним і вже давно став справжнім культом не тільки серед молоді. І ні, не подумайте, що говориться про якісь традиційні мотиви – денім може проявлятися у стильних шортах, максі спідницях з довгим вирізом, кепках, та навіть легких топах.


Тренд на теплі та легкі кофти

Шерстяні, в’язані чи флісові кофтини будуть доречним доповненням навіть в теплий сезон. Залежно від форми та крою це можуть бути обтислі та підтримуючі моделі для ранкових спринтів, фітнесу, йоги. Останнім часом великі переваги має оверсайз-крій, він дає свободу рухам і створює нові силуети.

Асортимент сучасного онлайн-магазину пропонує кофты женские з натуральних та технологічних матеріалів на зовсім різні смаки. Це можуть бути елементи базового стилю, частина крутого стріт-стайлу чи інші варіації. Кофти відомих виробників завжди гарно носяться і мають презентабельний вигляд незалежно від стилю.

З колористики наступний сезон буде наповнений знову ж таки світлими тонами, але дуже вигідно доповнювати яскраво-червоними елементами. Деякі стилісти передбачають справжній бум на червоний – це важливо врахувати при обиранні речей.

Яке взуття підібрати?

Що носити на нозі – особливе та відповідальне питання. Вже не існує стереотипів, що типи взуття підходять суворо до конкретних образів. Але якщо притримуватися універсальних напрямків одягу, то Ви будете відчувати себе гарно незалежно від обставин.

Влітку комфортніше носити шльопанці жіночі зі шкіряних або тканинних матеріалів. Взагалі культура носіння капців походить з давніх часів і є синонімом зручності, легкості, свободи. Новітні розробки підошви створюють настільки сприятливі умови для ходьби, що Ви можете обирати їх для довгих прогулянок по місту або шопінгу.

Справжній must-have зручного взуття – це женские кроссовки від хедлайнерів ринку. Тут відіграють роль технології амортизації стопи, верх, що дихає. Якісні вироби не будуть спекотними влітку та не заважатимуть під час тренувань. У кросівках можна ходити на вечірки та зустрічі, пересуватись по місту, мандрувати. Великий вибір спортивного взуття підготував магазин answear.ua, де зовсім не складно знайти одяг свого розміру, кольору, форми. Ви також можете подивитися купальники, шорти та інший одяг, який носитимуть модниці у цьому сезоні.