Нова глава української музичної сцени: EDGAR TI представляє свою сольну пісню "Літаю"

Виконавець української поп-музики, EDGAR TI, відомий, як колишній соліст дуету Edgar&Emma, розпочинає свій сольний етап та презентує нову пісню під назвою "Літаю". 

Цей трек вражає емоційною глибиною та сильною енергією, відзначаючи повернення EDGAR TI на музичну арену.

До нещодавнього часу музика була відсторонена від життя Едгара, оскільки він віддавав себе повністю захисту рідної держави. Втім, після майже двох років тиші, EDGAR TI готовий подарувати своїм прихильникам неабияку музичну подорож.

Вже після повномасштабного вторгнення, Едгар і Емма прийняли рішення розійтись, залишивши причину цього вчинку загадкою для всіх. Тепер же, EDGAR TI вирішив поділитись своїми почуттями та досвідом через свою нову сольну пісню "Літаю". Цей трек є витоком його особистих переживань, де він розповідає про відчуття до невідомої дівчини, не розкриваючи її особи та залишаючи свою аудиторію в атмосфері загадки.

"Я багато за цей час побачив і був багато де, я знаю що таке відстань від людини, яку любиш, коли не можеш побачити, але дуже хочеш. В цій пісні є спогади того часу, та емоції", - ділиться Едгар своїми враженнями про "Літаю".

Нехай музика EDGAR TI стане супроводом до ваших особистих емоцій та відкриє новий етап у його творчому шляху.