«Очі (Choir live)»: старт продюсерської діяльності Артема Пивоварова та проєкту «НОВІ ІМЕНА»

Артем Пивоваров запускає нове відгалуження авторського проєкту «Твої вірші, мої ноти» «НОВІ ІМЕНА», де виступатиме в ролі автора і продюсера. Крім популяризації поезії та видатних творців української літератури, новий напрям має на меті сприяння розвитку музичної культури через підтримку талановитих артистів-початківців. У цьому проєкті Пивоваров даватиме можливість новим іменам розкритися і заявити про себе широкому загалу.

Першу сторінку нового напряму проєкту «Твої вірші, мої ноти» відкриває робота «Очі (Choir live)» за віршем Григорія Чупринки. У створенні цієї масштабної колаборації взяли участь вокалістки команди PIVOVAROV на «Голосі країни» PRIANA та Вікторія Деркач, а також хор з понад 100 людей, серед яких є як професійні вокалісти й викладачі з вокалу, так і артисти-початківці й ті, хто просто дуже любить співати. Все це – «НОВІ ІМЕНА», митці сучасності та майбутнє української культури, яку надважливо зберігати, поширювати і розвивати.

У роботі «Очі (Choir live)» Артем Пивоваров як диригент, що підтримує та наповнює своєю енергією. PRIANA та Вікторія Деркач створюють чарівну гармонію своїми голосами, а колективний спів відображає єдність та духовну силу, що живе в кожному з нас. Відео вражає візуально, зокрема трюками у виконанні Пивоварова, та передає справжні емоції, фіксуючи непідробну щирість у виразах облич та рухах. Освітлення, гра з контрастами та тінями підкреслюють емоційність виступу і створюють затишну атмосферу всередині порожньої арени цирку. Камера рухається динамічно, стежачи за виконавцями, що викликає відчуття присутності і залученості, глядач ніби сам стає учасником цього музичного дійства.


Артем Пивоваров: «Я вірю в те, що ми всі зараз можемо повпливати на становлення і розвиток української музики та культури загалом. У цьому проєкті ми представлятимемо світові молодих виконавців, відкриватимемо нові імена, які покажуть, що наша культура та музична індустрія переживають найкращі часи».


PRIANA: «Для мене настільки цінно мати можливість працювати з таким крутим музикантом, як Артем, адже це людина, яка надихає своїм прикладом! Надихає розвиватися, експериментувати, створювати класну музику та давати новий подих вже добре знайомим творам. Колаборація «Очі (Choir live)» - це про масштаб, про щось глобальне та дуже круте, щось, чого ще ніхто ніколи не робив. Це про стиль, про силу і про єднання».


Вікторія Деркач: «Дуже вдячна тренеру та всій команді, яка плідно працювала над цією роботою. Я неймовірно щаслива доторкнутися до створення такого прекрасного проєкту, що дає можливість проявлятись новим творчим іменам. Дякую Артему за постійну підтримку на всіх етапах підготовки та можливість співпраці, це неоціненний виклик та досвід для мене, який надав ще більше впевненості та наснаги до нових творчих звершень».