Олія криля: у чому її користь для організму?

Олія криля дуже цінується серед добавок, що йдуть у капсулах. Давайте розберемо все по порядку. Криль – це представник сімейства планктонів, якщо ця інформація нічого вам не сказала, тоді ось приклад: він чимось нагадує креветку. У Японії люди його їдять як особливий продукт. Тому масло криля купити складно, але її користь для організму невимовна. У ньому є багато омеги-3, яка допомагає правильно розвиватися клітинам в організмі, а також групи вітамінів В, Д та А.

Завдяки цій добавки організм має достатню кількість жирних кислот. У його складі є риб'ячий жир та багато жирних кислот омега-3, що позитивно впливає на роботу мозку; серця; судин; опорно-рухового апарату. Усі речовини, які є у складі олії, вирівнюють роботу мітохондрій та захищають печінку від жирового гепатозу.

Він унікальний у своїй природі, адже також прибирає запалення. Якщо у вас виникли травми або інші проблемні місця з відкритими ранами, краще вживати олію криля для швидкого загоєння цих зон. Рекомендується приймати добавку людям, які мають діагностований артрит. Завдяки тому, що олія має багато ліпопротеїнів, ваше серце може працювати справно.

Як ми й говорили продукт універсальний, адже кожен може підлаштувати його під себе. Мікроелементи та вітаміни, які є у складі, допомагають передміхуровій залозі налагодити репродуктивну функцію. Після застосування буде легше зачати дитину, а сексуальне життя стане на рівень вищим. Якщо масло вживатиме слабку підлогу, воно допоможе знизити больовий поріг при критичних днях, прибрати внутрішнє запалення. Навіть дітям дозволено приймати цю речовину, щоб краще розвиватись. Його рекомендують приймати, якщо є загроза вірусу або тд.

Мозок скаже вам “дякую”, коли ви почнете пити олію криля, адже в ньому є багато речовин, які налагоджують нормальну роботу мозку та лікують неврологічні захворювання. Він стане найкращим другом для тих, хто страждає від втрати пам'яті, аутизму, дислексії тощо.

Але не обійтися без побічних ефектів, вони є скрізь. Прийом повинен бути суворо за інструкцією та за тими рекомендаціями, які прописав ваш лікар. Якщо переборщити з дозуваннями, може спостерігатися уповільнення згортання крові. Попереджаємо, олію категорично забороняють пити в процесі підготовки до операції, або паралельно з ліками, які впливають на уповільнення згортання крові. Якщо у вас є алергія на морепродукти, краще утриматися від прийому цього баду. Ще з поширеного – розлади ШКТ. Під час ГВ споживач може негативно вплинути на малюка.