Перший сольний концерт і одразу аншлаг: у Львові відбувся сольний концерт співачки YAROMIYA

YAROMIYA активно продовжує свій музичний шлях, поки її треки звучать на радіостанціях та знаходяться у плей-листах слухачів на перших позиціях, співачка потішила своїх фанатів дебютним сольним концертом у Львові. Повна посадка залу, дуже вайбова атмосфера та незабутні хіти співачки. Всі виручені кошти YAROMIYA передала для бійців 62 батальйону 103 бригади. 

«Я вдячна кожному, хто завітав на моє шоу. Бачити ваші запалені очі та вдячні відгуки - це мед для вух. Я відчула себе наповненою!» - поділилась YAROMIYA.

Сольник супроводжувався постійними подяками нашим ЗСУ за цю можливість, а в свою чергу хлопці з передової передали відео вітання всім присутнім на концерті. YAROMIYA не змогла оминути велику культурну втрату та вшанувала памʼять Ніни Матвієнко хвилиною мовчання.

«На концерт я запросила важливих для України діячів культури, легендарних співаків. Дуже завдячую Наталці Карпі та Павлу Зіброву, що вдалось долучитись до такої важливої для мене події. Це дуже цінно для мене» - поділилась YAROMIYA.

На концерті глядачі мали змогу почути хіти «Журавлі», «Ромашка», «Мамо моя», «Син і дочка», а також бенгери колег «по цеху». Не обійшлося без вигуків на біс.

«Я впевнена, що це лише початок і я безумовно щаслива, що вдалось поставити таку високу планку. Слідкуйте за моїми соціальними мережами, можливо, скоро, будуть новини про нові виступи» - заінтригувала YAROMIYA.

Інформаційний партнер: Радіо Пятниця

Організація концерту: Glova Records