Під час благодійного концерту в Іспанії було продано футболку Михайла Грицкана за «кругленьку» суму

22 та 23 квітня в Іспанії відбулися спільні концерти народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана в рамках великого благодійного туру «ВОЛЯ».

Традиційно, під час концерту відбувся благодійний аукціон, всі виручені кошти від якого в повному обсязі передані на потреби 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Під час одного з таких благодійних аукціонів за кругленьку суму було продано футболку з мерчем Михайла Грицкана.  

Шанувальниця з Іспанії була така вражена виступом артиста, що придбала футболку із його зображенням за 1000 євро!

« Я завжди мріяла потрапити на концерт до Михайла Грицкана. І коли дізналась, що він буде виступати в Малазі, дуже зраділа. Ми з друзями приїхали з іншого міста, щоб послухати наживо його пісні. Це надзвичайно харизматичний артист з унікальним голосом. Я щаслива, що в мене залишиться така пам’ятка та емоції про цю незабутню зустріч. А найбільше мене тішить, що всі гроші з аукціону будуть передані нашим захисникам» - поділилась прихильниця.


Всього за 2 концерти Михайло Грицкан та Катерина Бужинська зібрали на аукціоні 4156 євро, які вже передані на потреби ЗСУ. Благодійний тур «ВОЛЯ» триває. Концерти пройдуть в десятках міст України та Європи. Запрошуємо і Вас долучитись до творчості, яка наближає нашу Перемогу. Слідкуйте за концертними афішами Вашого міста, щоб взяти участь в аукціоні, всі кошти від якого будуть передані нашим захисникам. Слава Україні!