Понад 10 тисяч глядачів скандували «путін, щоб ти здох!» разом із VERKA SERDUCHKA під час північноамериканського туру

VERKA SERDUCHKA та мама нарешті повернулися з-за океану і звітують про свій північноамериканський тур, який справив справжній фурор. За 2 тижні артисти відвідали 6 міст США та Канади: Маямі, Чикаго, Нью-Йорк, Торонто, Сан-Франциско та Лос-Анджелес. І влаштували грандіозні шоу в найкрутіших місцевих залах (The Warfield San Francisco, Kings Theatre New York, The Wiltern Los Angeles), зібравши загалом понад 10 тисяч глядачів. Усі вони, включно з американцями, не лише підспівували зірці, а й залюбки скандували неофіційне гасло туру «путін, щоб ти здох!», закликаючи всесвіт нарешті здійснити заповітну мрію кожного українця. 

Атмосфера була по-українськи душевною, а задоволена публіка невпинно дякувала Сердючці за оптимізм і подаровану надію на світле майбутнє нашої країни. Зі свого боку артист не втомлювався наголошувати, що все буде добре й усі українці неодмінно повернуться додому. Організація також була на найвищому рівні, за що команда безмежно вдячна компанії Resilience Entertainment.

Звісно, не веселощами єдиними запам’яталися концерти, адже їхньою головною метою була підтримка України — як культурно-дипломатична, так і фінансова. Саме тому VERKA SERDUCHKA заколабилась із трьома локальними благодійними фондами, що допомагають українцям: Stand With Ukraine Foundation (Лос-Анджелес), Dignitas (Нью-Йорк, Маямі) та Help Heroes of Ukraine (Чикаго). Спільно з ними під час шоу було проведено серію аукціонів, на яких продали чимало цінних лотів. Так, наприклад, портрет Володимира Зеленського авторства даньскої художниці пішов з молотка за $2900, а футболка Андрія Данилка з написом russia goodbye (найпопулярніший лот, до речі) — за $3000. Усі виручені на аукціонах кошти фонди витратять на закупівлю дронів та виконання інших запитів від ЗСУ. 

Уже незабаром, 2 жовтня, Андрій Данилко святкуватиме свій 50-й день народження. Тож цей масштабний північноамериканський тур став яскравою крапкою його п’ятого десятиріччя. Попереду нова декада і багато нових великих турів. Заради України та на її благо. З вірою в нашу незламну націю та її героїв.