Пристрасні танці під дощем: ZLATA OGNEVICH вразила кліпом на сингл «Віддаю»

LATA OGNEVICH вразила відвертістю у своєму кліпі на новий трек «Віддаю». Ця пісня стала першим синглом із майбутнього однойменного мініальбому, що вже зовсім скоро почують слухачі.

«Віддаю» - це розповідь про шалене кохання, яке переповнює серце. Ця пісня  віддзеркалює те нестримне бажання сповна розділити почуття з коханою людиною.  Віддача і відвертість - основні теми цього треку, що переконують кожного: «Коли любиш, то немає слова "ні"»

- «Віддаю» про глибинні почуття, які наповнюють зсередини, пробуджують життя. Це особоива для мене пісня і стан, який відчувала, коли її створювала», - зізнається артистка.

Співачці вдалось передати емоції, які важко описати словами, адже ця пісня була написана нею власноруч. Та справжнім сюрпризом став кліп на трек. У ньому  ZLATA OGNEVICH вражає своєю хореографією. Її пристрастю просякнутий кожен кадр музичної відеороботи. На зйомку запальних танців знімальна група витратила близько 15-ти годин. Увесь цей час ZLATA OGNEVICH провела під холодною водою.

- «Мене гріло відчуття кохання. Я віддавала всю себе для цієї пісні», - каже Злата.

Окрім того, на одязі співачки виднівся принт з картини  Марії Приймаченко «Звір Гуляє», а саме: очі звіра.

«Віддаю» точно залишить слід у серцях слухачів та нагадає про важливість відвертості у коханні та в житті загалом.

Нагадаємо, що триває всеукраїнський концертний тур «ВІДДАЮ», фінальний концерт якого відбудеться 5 грудня в Києві, в Жовтневому палаці.