«Пристрасть, нестримне бажання і закоханість під час прослуховування нової музичної концепції проєкту LAUD»

«Перезапуск - це початок нового етапу для проєкту LAUD і для мене, як для артиста. Після повномасштабного вторгнення продюсер покинув мене і виїхав закордон. Співпраця тривала 5 років, впродовж якої було зроблено два альбоми, просування яких, на мою думку, бажало кращого. Фактично більшість роботи навколо цього матеріалу ми зробили із новою командою в статусі незалежного артиста вже після того, як продюсер виїхав з України.

Цим релізом я розпочинаю обʼємну роботу, незалежно від продюсера або людей зацікавлених в тому яку музику я маю писати, яку випускати, і які сенси даю для аудиторії», поділився співак.

Жанр диско-фанк в Україні абсолютно нерозкритий, якщо говорити про конкурентноспроможну музику. Нам відомі такі світові імена  як Weekend, Jamiroquai, Daft Punk і частково в цьому напрямі працювали Bruno Mars і Anderson Paak та, на жаль, у нас вдома немає нічого подібного по рівню музики, виконання і сенсів до американського зразку. Хоча, точніше буде сказати, що не було, а відтепер LAUD відкриває нову нішу для української музики, та імплементує західний стиль разом із змістовними текстами українською в частину нашої музичної історії.

«Це те, що подобається мені останнім часом і та музика, якою я насправді надихаюся все життя. В цій музиці немає намагання зробити щось форматне чи трендове. Це про незалежність, свободу, кач, танці, пристрасть, насолоду, позитив, бажання.
На мою думку це те чого не вистачало слухачам від мене в минулих релізах. Тобто було багато середніх за темпом треків, повільних романтичних треків, але тепер ми із фанами будемо танцювати під фірмовий саунд на моїх майбутніх концертах із новим матеріалом»
, говорить LAUD.

Беззаперечно за останній рік стався «бум» української музики, артистів і уваги до їх творчості. Не винятком став і LAUD, який зараз завершує всеукраїнський тур «I Am Ukrainian». Такий прилив уваги - це великий плюс для всієї індустрії, але разом із тим виникає момент спекуляції на гострих суспільно-політичних темах. Тобто, буквально, деякі виконавці вдаються до хайпу на темі війни, тож перед артистом наразі є вибір і відповідальність: як правильно донести власну музику до слухача, враховуючи контекст сьогодення.

В основі перезапуску проєкту лежить ритмічність, легкість, романтика і експеремент. Те, що ми чули раніше, тепер набуває більш яскравої форми і виокремлює музику і виконання LAUD від того, що зараз є форматним для слухача.

«Я думаю, що зараз насправді не так багато чесного контенту про війну від артистів. Кожен артист, який відчував гостру потребу висловити підтримку, мотивацію, меседж у своїй творчості вже зробив це. Я висловив свою думку в синглі «Stop The War» із посилом «Не ігнорувати війну, спілкуватися українською, допомогати військовим». Це моя щира позиція.
Майбутні релізи
проекту пропагують українську мову, музику і культуру не менше від тих, де прямо кричать про сало чи гопак. В новій концепції я розкриваю себе як артист і як творча людина, це саме те до чого я ріс, як музикант.
В нашій індустрії немає взагалі деяких стилей, які притаманні західній культурі. Тому, як країна, яка розвивається різнобічно і зараз знаходиться в епіцентрі уваги, ми маємо показувати і розвиток музики.
Треба створювати унікальне, нове, якісне, фірмове, тому артисти мають відходити від тривіальних стилей, на мою думку
», говорить LAUD.
Перезапуск проєкту відкриває для нас не тільки нове звучання, нову музичну нішу, нову концепцію, а і він ставить артиста перед великим викликом і відповідальністю.

«Я ставлю перед собою задачу підняти рівень свідомості і розуміння українців музики як такої. Я хочу конкурувати своїм продуктом із топовими країнами музичної індустрії. Я хочу витісняти звичку слухати російське, чи підтримувати їх виконавців. Хочу, щоб люди, які говорили «У нас немає що слухати», забули про цей патерн і мали можливість насолоджуватись українським. Така моя позиція, мета, переконання і шлях», - поділився артист.