«РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ»: ПРИМНОЖУЙ ДОБРО З MARY KAY 

«Ця компанія – не для прибутків... Вона для людей і любові», – сказала якось Мері Кей Еш, засновниця компанії Mary Kay. Бажаючи допомогти жінкам не лише бізнес-можливостями і якісною косметикою, вона створила Фонд для фінансування програм із дослідження онкологічних захворювань та запобігання домашньому насильству.

В Україні ця місія реалізовується в рамках благодійної програми «Рожевий змінює життя». Щороку компанія Mary Kay пропонує лімітований благодійний продукт, частина від продажу якого спрямовується на програму реабілітації жінок, що перенесли операцію з видалення раку молочної залози.  


З 2006 року Рожевий Змінив Життя понад 1,5 тис. українок! 

 Цьогорічний продукт програми «Рожевий змінює життя» – пензель для нанесення тональної основи у формі серця.  

З 01 травня придбай ексклюзивний пензель та зроби свій особистий внесок!  

40 грн з продажу кожного пензля перераховуються на оплату програми реабілітації жінок, які перенесли операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози. 


Пензель відмінно впорається з рівномірним нанесенням тонального засобу, подарує комфорт використання та потішить своїм оригінальним дизайном. 

 Синтетичний гіпоалергенний ворс 

Зручна ергономічна форма 

Надійна фіксація кожної ворсинки 

Ідеальний для нанесення засобів з кремовою текстурою

Пензель у формі серця не просто допоможе створити бездоганну базу для нанесення макіяжу. Це примноження добра у світі та перетворення на краще життів сотень українок та внесок у їхню перемогу над хворобою. 

Долучитися до програми «Рожевий змінює життя» в Україні можна, звернувшись до Незалежної Консультантки з краси «Мері Кей» або

на сайті Mary Kay.