Скрябін - Місця щасливих людей

Зірки переспівали хіт Кузьми: тепер в ньому згадуються Ірпінь, Чернігів та інші постраждалі від війни міста

Одна з найвідоміших ліричних пісень легенди української музики та фронтмена гурту “Скрябін” Кузьми - «Місця щасливих людей». Свого часу він присвятив її різним містам світу, де колись переживав моменти щастя. Серед них - Берлін, Мадрид, Париж та інші.

Відомий український продюсер та співзасновник музичної премії YUNA Павло Шилько вирішив створити нову версію пісні. Її текст був відредагований - усі зарубіжні міста замінені назвами гарячих точок російсько-української війни. Тепер це Київ, Ірпінь, Харків, Маріуполь,Херсон…

Творці планують використовувати новий варіант треку “Місця щасливих людей” на телебаченні, радіо та в інтернет-виданнях не у комерційних цілях, а виключно для благодійності. Вона також прозвучить як гімн великого медійного благодійного заходу, проведення якого готується спільно з національною радою України з питань телебачення і радіомовлення. У рамках заходу буде започатковано фінансування відновлення медійної інфраструктури постраждалих українських міст. Збір коштів буде проводитись на БО «Благодійний фонд імені Кузьми Скрябіна».

«Дякую вам, люди», - сказав би Кузьма.

———

Слухай на основних інтернет-майданчиках:

✪ Apple Music ► https://apple.co/2y38Rw4

✪ Spotify ► https://spoti.fi/3fJ6Dmv

Слідкуй за новинами:

✪ Facebook: https://facebook.com/skryabinofficial/

✪ Instagram: https://instagram.com/skryabinband/