Тонкощі вибору провайдера домашнього інтернету у Луцьку

Якісний домашній інтернет дозволяє вчитись, працювати, спілкуватись та приділяти час розвагам в онлайн-просторі. Пошук провайдера у Луцьку та інших регіонах може ускладнитися через велику кількість обіцянок різних компаній, реалістичність яких складно перевірити заздалегідь. Хочеться підключитись без вагань, отримувати бажаний набір послуг та хороший сервіс. Спробуємо розібратись у деяких моментах, які явно відрізняють бренди, достойні довіри.


Як почати користуватись послугами

Старт взаємодії з провайдером формує перше враження та дає можливість оцінити перспективи. Простий та чіткий алгоритм підключення до мережі є позитивним сигналом. Наприклад, Київстар дає можливість підключити Домашній Інтернет Луцьк без додаткової плати, оформити заявку прямо на сайті, заповнивши коротку анкету. Підтвердити звернення дозволяється тільки після автоматичної перевірки покриття, його карта у всеукраїнського провайдера дуже широка.

Після узгодження деталей з менеджером телефоном можна очікувати майстра за кілька днів в обумовлений час. За один візит він:

  • все підключить, відкриє доступ до інтернету;
  • налаштує роутер за необхідності;
  • підкаже, як коректніше експлуатувати пристрій.

 Якщо роутера немає, рекомендуємо звернутись до спеціалістів, які допоможуть підібрати техніку. Придбана у Київстар модель налаштовується майстром без доплати. А сам тарифний план можна оплатити у зручний час. Клієнту дається 2 дні після підключення, щоб додати кошти на рахунок. Для нових клієнтів передбачені знижки на Домашній Інтернет на перші місяці.

Які додаткові опції передбачені

Свій тарифний план пропонується доповнити корисною послугою (Суперсилою) на вибір. Це може бути статична IP-адреса для комфортної роботи у корпоративній мережі та простого доступу до сервісів, що ідентифікують користувача за IP. Також можна вибрати телебачення та переглядати сотні каналів з різноманітними програмами або шоу. Третій варіант – збільшення швидкості трафіку до 1 Гбіт/с, для комфорту роботи та розваг при значних навантаженнях на мережу.

Будь-яку Суперсилу можна активувати без додаткових фінансових витрат, користуватися нею довгий час або змінювати та тестувати різні можливості навіть кожен місяць. Якщо хочеться мати одночасно пришвидшення домашнього інтернету та іншу опцію, можна Гігабіт активувати за окрему плату. Цілодобова підтримка, уважне ставлення до нових користувачів, можливість доповнювати основний тариф потрібними опціями вирізняють провайдера інтернету Київстар серед конкурентів, дають привід довіряти компанії.