ТОП-7 найкращих зарядних пристроїв для iPhone у 2022 році

Оскільки Apple переставили постачати зарядний пристрій у комплекті постачання до iPhone, то доводиться самостійно подбати про те, щоб підібрати якісний та надійний аксесуар. Хороша зарядка на Айфон 13 допоможе вам не тільки наповнити ваш яблучний смартфон енергією, а й продовжить термін служби батареї. Який зарядний пристрій вибрати для iPhone? Ми зібрали для вас найкращі варіанти, що значно спростить покупку.

Адаптер живлення Apple USB-C 20 Вт

Оригінальну зарядку Apple можна вважати дійсно кращою для заряджання iPhone. Адаптер живлення підтримує швидке заряджання, тому здатний швидко наповнити енергією не тільки iPhone, але й інші пристрої з підтримкою USB, такі як iPad. Адаптер має компактний мінімалістичний дизайн, який чудово буде доповнювати вашу техніку Apple. Мабуть, основним недоліком зарядного пристрою є те, що він дозволяє здійснювати зарядку тільки одного гаджета. Однак, якщо вам це не вагома причина, тоді адаптера живлення Apple USB-C потужністю 20 Вт може стати кращою зарядкою для iPhone, яке ви можете купити сьогодні.

ANKER PowerPort 3 Nano 20W

Якщо ви шукаєте дешевший варіант від стороннього бренду, тоді зарядний блок від Anker стане для вас чудовим варіантом. Його потужність складає також як і в оригінального адаптера 20 Вт, проте його ціна є доступнішою. Аксесуар також має стильний дизайн та компактні розміри, що чудово підійде для поїздок. Адаптер живлення, як і перший варіант, дозволяє здійснювати зарядку тільки одного пристрою.

UGreen USB-C потужністю 65 Вт

Якщо ви шукаєте такий варіант, що дозволить робити зарядку декількох пристроїв одночасно, тоді ми рекомендуємо вам придивитися до UGreen USB-C з потужністю 65 Вт. Він оснащений трьома портами USB-C та одним USB-A, що дозволить вам одночасно заряджати iPhone, iPad, Apple Watch та іншу техніку на максимальних швидкостях. Крім того, завдяки високій потужності, цей аксесуар дозволяє проводити зарядку нових iPad, ігрових консолей Nintendo Switch і навіть MacBook Pro та MacBook Air.

ANKER PowerPort PD+ 2 33 Вт

Ця модель зарядки теж привабливим варіантом, адже дозволяє одночасно заряджати два пристрої. Його загальна потужність складає 33 Вт. Порт USB-C забезпечує потужність 18 Вт, що забезпечує швидке заряджання для iPhone. Порт USB-A має потужність 12 Вт, чого теж достатньо для швидкого заряджання іншого гаджета.

Apple MagSafe

Якщо ви шукаєте швидкий та надійний спосіб зарядити ваш iPhone, тоді найкращим варіантом стане бездротова зарядка від Apple з MagSafe. Вона має простий та елегантний одночасно дизайн, оптимізований для пристроїв Apple. Пристрій оснащений потужними магнітами, які надійно кріпляться до iPhone 12 або 13 та забезпечують ідеальне позиціонування та надійну зарядку на потужності 15 Вт. Аксесуар здатний заряджати iPhone, починаючи з версії 8, проте на повільніших швидкостях.

Xiaomi Mi 55W

Потужний бездротовий зарядний пристрій за доступною ціною. Аксесуар не тільки здатний швидко наповнити ваш смартфон енергією, але й відіграватиме роль підставки для смартфона. Зарядка сумісна з більшістю чохлів до смартфона, що має невелику товщину. Потужність цієї зарядки складає 7,5 Вт для iPhone 8 і вище, а також до 15 Вт для Xiaomi.

Canyon CNS-WCS303

Док-станція, яка дозволяє виконувати одночасно бездротову зарядку відразу для трьох пристроїв. Аксесуар поєднує в собі підставку для заряджання та магнітний модуль для Apple Watch. Зарядка станція також працює з більшістю пристроїв із підтримкою стандарту Qi. Док-станція забезпечує потужність до 15 Вт для iPhone. Вона сумісна з усіма версіями Apple Watch, а також AirPods і AirPods Pro.