Як і де замовити кухню?

Ви оцінили величезний асортимент меблів для кухні представлений на вибір покупцям і не знайшли підходящого рішення? Таке трапляється бо сучасний споживач цінує індивідуальність у всьому тим більше у меблях тобто інтер’єрах.

Мануфактури надають унікальну можливість споживачам створювати різні інтер’єрні рішення пропонуючи не тільки величезний вибір, але і таку опцію як виготовлення меблів у форматі індивідуального замовлення. Отже замовити кухню https://www.mebelok.com/kuhni/ яка на 100% відповідатиме вашим потребам і вимогам - то не проблема. Навіть в плані ціни ви залишитеся задоволені. Бо виробники пропонують різні матеріали, різну фурнітуру і саме це дозволяє виконувати індивідуальні замовлення як у преміальному ціновому сегменті, так і бюджетному.

Спеціалісти МебельОк допоможуть вам з оформленням замовлення і підкажуть етапність та алгоритм який слід використовувати якщо ви вирішите замовити кухню.

Звертаємо увагу на всі дрібниці

Готові серійні меблі – це просто. Ви оцінюєте фото, знайомитися з конструкцією і робите вибір. Якщо це замовлення індивідуальне – то краще обумовити всі нюанси починаючи з матеріалів, закінчуючи комплектуючими. Адже при виготовлення меблів для кухні використовується фурнітура яка впливає не тільки на зовнішній вигляд але і на функціонал кожного модуля.

Отже, на вибір покупцям пропонують таку сировину як:

  • Натуральне дерево;
  • ДСП;
  • МДФ;
  • Штучне каміння;
  • Пластик HPL та CPL;
  • Шпоновані елементи.

Таке різноманіття матеріалів дозволяє створювати величезний асортимент виробів а це в свою чергу дозволяє покупцеві замовити кухню на свій смак і бюджет.

Оскільки кожне приміщення відрізняється за розмірами та конфігурацією, меблі для кухні (на відміну від модулів для інших кімнат) треба вписувати в конкретний простір. Тобто, треба створити максимально комфортну атмосферу з урахуванням ергономічного трикутника (плита – місце приготування їжі, мийка – місце підготовки продуктів, холодильник – локація для зберігання).

У багатьох кухня асоціюється тільки з корпусними меблями, але є ще м’які елементи (стільці чи крісла або навіть готові куточки кухонні). Всі ці модулі є можливість придбати як в готовому вигляді (серійні) так і зроблені «під замовлення».

Майстри не тільки запропонують кращі рішення, але і створять дизайн проєкт у спеціальній програмі що дозволить внести зміни у зовнішній вигляд меблів (чи комплектацію) на етапі розробки проєкту. Дуже зручно, адже покупець завчасно зможе побачити як буде виглядати його кухня.

Консультанти MebelOk допоможуть замовити кухню максимально просто і з оптимальними як часовими так і фінансовими витратами. В результаті одне з головних приміщень у будинку буде вражати своїм стильним інтер’єром і радувати ергономічністю.