Як ОLХ підтримує українців та допомагає бізнесу під час війни.

OLX в Україні продовжує турбуватись про користувачів та допомагати знайти необхідні речі, роботу, квартиру чи автівку.

В перші дні повномасштабного вторгнення ми створили нову категорію Допомога. Вона має два розділи «Потрібна допомога» та «Пропоную допомогу», де кожен може знайти або запропонувати необхідну підтримку.

На платформі OLX в Польщі, Болгарії, Румунії наші міжнародні колеги запустили спеціальну категорію For Ukraine / Для України, де небайдужі сусідні країни пропонують підтримку українцям. Це проживання, транспорт, медична допомога, продукти харчування та засоби гігієни, юридичні та послуги перекладу.

Окремим великим напрямком роботи OLX є посилена допомога малому та середньому бізнесу: від запуску та підтримки власної справи в онлайні до пошуку клієнтів та доставки товарів. Серед багатьох ініціатив та активностей ми в OLX:

  • оновили платформу додатковими фільтрами для більш зручного пошуку товарів, послуг та навіть вакансій. Так один із фільтрів, “Працюємо зараз”, підкаже користувачам як швидко знайти актуальне оголошення і хто з компаній чи підприємців вже готовий до співпраці. Інший фільтр, “Робота підібрана для тебе”, допоможе бачити найбільш релевантні оголошення. А компаніям та бізнесам – оперативно закривати вакансії на час війни.
  • збільшили кількість розміщень в актуальних категоріях "Робота", "Нерухомість" (оренда житла), "Запчастини" та "Авто", щоб дати додаткові можливості для розвитку бізнесу та достатньо пропозицій українцям;
  • надали знижки до -90% на пакети розміщень та рекламу оголошень для всіх категорій;
  • нарахували додаткові пакети безкоштовно тим, хто мав платні оголошення до 24 лютого.

І це ще не все! Щоб українці могли знаходити та обмінюватись товарами в онлайні, де б вони не були – ми продовжили акцію “Безкоштовна OLX Доставка Укрпоштою”.   

Звісно, в OLX Україна не забуваємо й про 350 співробітників, яким надаємо як фінансову, так і моральну підтримку. На початку війни ми виплатили зарплату наперед, орендували місця тимчасового безпечного проживання, перевезли тих працівників, хто висловив таке бажання, і запровадили додаткову фінансову допомогу тому, хто цього потребував найбільше. 

OLX — це команда, яка працює в Україні вже 15 років. Платформа була створена та розвивалася в Україні, українцями та для українців довгі роки. І зараз, бізнес продовжує працювати, платити податки, підтримувати українських користувачів та українських співробітників. Багато вже зроблено, але ми не зупиняємось і продовжуємо шукати шляхи як наблизити нашу перемогу та швидко відбудуватися після.  

У спільній боротьбі ми віримо, що кожен Українець зробить свій розумний вибір самостійно.

Разом до перемоги!