Як створити унікальні стилі з жіночими футболками? Відкрийте для себе тренди та натхнення!

Зручність, практичність та простота в догляді зробили їх ідеальними компаньйонами активної жінки. До того ж різноманітність варіантів дає можливість знайти футболку жіночу на будь-який смак: базові з коротким рукавом, лонсгліви, облягаючи, оверсайз, топи, боді.

Це однотонні білі моделі, чорні, яскравих та пастельних кольорів, з принтами. Що дозволяє знайти варіант для елегантного кєжуалу, неформального street style, затишного домашнього луку, задирливого на вечірки та романтичного для побачень.

Футболки жіночі: що знайдуть модниці для стильних луків?

Міняються модні сезони, а футболки жіночі не втрачають актуальності. Змінюються лише пріоритети в кольорах, фасонах та стилях. Головними хітами цієї весни та літа стали:

  • Кроп-топи – укорочені варіації топів, футболок, блузок, светрів, що до або вище лінії талії.
  • Оверсайз – характеризуються надмірними розмірами для любительок комфортних розслаблених луків.
  • Базові – однотонні футболки прямого крою, без принтів та логотипів, які легко комбінуються з іншими речами.
  • Принтовані – моделі прикрашені принтами. В моді об’ємні, геометричні, анімаційні, абстрактні, квіткові.
  • Асиметричні – варіант на одне плече може бути на бретелі, або з рукавом.
  • Лонсгліви – футболка жіноча з довгими рукавами.
  • Боді – має вигляд закритого купальника, але відрізняється наявністю застібки між ногами, що дозволяє легко одягати та знімати.

Як створити унікальні образи з футболками?

Футболка жіноча – маст хев гардероба сучасної жінки. Вона комфортна, приємна до тіла, практична до того ж універсальна. Адже пасує до будь-якої ситуації та гармонійно поєднується у різні аутфіти. Базова футболка, чорні джинси або штани, фісташковий піджак, туфлі на невисоких підборах гарний варіант для офісу. Якщо немає регламентованого дрес-коду.

Грайливий молодіжний look створить поєднання джинсів з низькою посадкою та яскравого кроп-топа, кросівок на платформі. Додайте ще стильний міський рюкзачок. Влітку ідеально підійде топ та міні спідниця/шорти, шльопанці чи кеди, великі сонцезахисні окуляри, бейсболка, капелюшок.

Футболка оверсайз з принтом джинси скіні або велосипедки – варіант для розслабленого неформального луку.

Як вибрати футболку для спорту та стильного аутфіту?

Якщо шукаєте ідеальний варіант на всі життєві випадки: щоб комфортно, практично та стильно – шукайте футболку. Різноманітність пропозиції дозволяє підібрати привабливі моделі на щоденних модних сетів, та спорту. Спортивні виготовляються з натуральних матеріалів, або технологічної синтетики. Забезпечують доступ повітря, відводять вологу, не обмежують рухи.

Футболка жіноча на кожен день повинна бути не тільки зручною та приємною до тіла, а й підкреслювати природну красу. Віддавати перевагу варто моделям, які легко міксуються з іншим одягом гардероба по стилістиці та кольору.

Але краще вибрати кілька варіантів різного фасону та забарвлення. Щоб можна було міняти образи залежно від ситуації та настрою, не витрачаючи зайвого часу.