Yevae презентувала пісню, присвячену очікуванню військових з фронту

Американська співачка українського походження Yevae (Єва) презентувала нову пісню «Чекаю на тебе». Композиція розкриває аутентичні відчуття, переживання та думки в той час, коли чекаєш на найріднішу людину, яка обрала шлях боротися на фронті за територіальну цілісність України та відстоювати право на життя своєї родини. 

Україна – завжди в серці співачки, бо це – це її Батьківщина, але багато років тому вона переїхала і успішно реалізувала себе в США. Вона працює в IT-індустрії в Кремнієвій долині в Каліфорнії, паралельно займається співочою кар’єрою. 

Після вторгнення російського окупанта на рідну землю Yevae організовує заходи для підтримки ЗСУ і час від часу приїжджає до України з гуманітарною допомогою. Завдяки своїй діяльності вона познайомилась із українським співаком, музикантом і продюсером, який допоміг їй з музичним супроводом та продюсуванням нової пісні. Це – Arturro Mass, відомий піснями «Україно моя», «Танцюй, Кохай» та «Тільки для тебе».

«Страшні події, що торкнулися моєї Батьківщини, відбилися на житті кожного етнічного українця. Моя пісня – це молитва за наших захисників, на яких в тилу чекають їх кохані. Моє найбільше бажання – швидка перемога України, щоб кожен солдат та офіцер повернувся додому до своїх родин», – каже Yevae.

Пісня доступна для прослуховування на всіх глобальних музичних платформах. Роялті, зароблені від прослуховування всіх її пісень, артистка передає на потреби ЗСУ та підтримку України.