“За 20 років успіху моїх хітів було певне вигорання “Я повертаюсь!””: Могилевська презентувала нову відверту відеороботу

Днями Наталія Могилевська презентувала відео на пісню "Я повертаюсь", в якому показала кадри повернення українців додому. 

У соцмережі Instagram артистка поділилася відвертим відеозверненням, де розповіла, що ідеєю свого кліпу вона надихнулася із кадру фільму Сергія Параджанова “Колір гранати”.  

Екрани - це долі людей, яких мені довелося зустріти з 24 лютого від початку війни в Україні. Долі людей, з якими я бачилася у шпиталях, військових частинах, дитячих будинках, будинках літніх людей, від 0 до 100 років. Це історії про те, як ми переживаємо цю війну! Так вони страшні, але водночас і прекрасні, тому що ці історії перетворилися у історії єдності, милосердя, з якою зараз стискаються всі українці - і ті, хто тут, і хто за кордоном! Бо ми єдині з однією метою: вижити, зберегти нашу культуру, наших людей! Ця пісня присвячена всім, хто повертається додому. Всім, кого так чекають. Всім, хто після хвороби повертається до життя. Всім, хто після поразки повертається до своїх перемог. Всім, хто повертається до своєї сили і віри, щоб почати все з нуля і побудувати нове щасливе життя. Про те, що люди здатні і на камінні зростити рослину", - описує свою роботу Наталія.

У своєму відеозверненні Могилевська відмітила, особисто для неї ця пісня  є поверненням до великого творчості. Артистка зазначає, що декілька років тому, був період, коли її погляд був направлен на внутрішні трансформації, було певне вигорання за 20 років успіху хітів та  концертів, тому треба було все переосмислити. Саме вистава “Я вдома” стала її першою ластівкою її переосмислення.

 

“Я вдячна всім людям, хто приходить на виставу і називає її ліками для душі! За останні пару місяців я записала 14 пісень, зняла 6 кліпів, скоро ви їх почуєте та побачите! Пісня “Я повертаюсь” для мене це повернення до самої себе,  до таланту,  бо я повинна його дарувати людям, в мене така доля!”, - коментує Наталія Могилевська. 

Нагадаємо, сама Могилевська з початку повномасштабного вторгнення залишається в Києві.  Артистка успішно гастролює по всіх країні з виставами “Я вдома”, “Доньки” та продовжує підтримувати українців.