Загадковий світ золотих та срібних кулонів: сучасні ювелірні тенденції

Ювелірний кулон – це не просто універсальна прикраса, яка гармонійно завершує будь-який стильний образ, а ще й спосіб відобразити індивідуальність та особистий смак. Ексклюзивні ювелірні вироби складаються зазвичай з фігурної підвіски та ланцюжка з класичним чи фантазійним плетінням. Завжди актуальними залишаються моделі з геометричним, анімалістичним, флористичним та мінімалістичним оформленням. 

Завдяки використанню удосконалених технологій виробництва талановиті ювеліри отримують можливість втілювати найскладніші творчі задуми у деталізованому дизайні. Тому кожна прикраса має унікальні особливості, завдяки яким може без слів розкривати особистість власниці чи власника: інтереси, статус, характер. 

Ефектне та витончене оформлення кулонів від Столичної Ювелірної Фабрики™

Для виготовлення ювелірних виробів український виробник використовує золото усіх кольорів 585-ї проби, а також срібло 925-ї проби. Декоруватися прикраси можуть за допомогою спеціальних ювелірних технік: родіювання, алмазної грані, чорніння, гравіювання, тиснення. Якщо говорити про оздоблення камінням, то популярними варіантами є оформлення ювелірних виробів кольоровими фіанітами, діамантами, гранатом, смарагдом, топазом, сапфіром, кварцом, перлами. Зустрічаються і вишукані поєднання декількох вставок. Часто це прозоре та кольорове каміння або комбінація з перлиною чи емаллю. Окрему категорію витончених ювелірних виробів складають мінімалістичні моделі без оздоблення, які розкривають якнайкраще природну красу благородних металів. 


Ви можете вибрати кулон серед широкого асортименту фірмових прикрас Столичної Ювелірної Фабрики™, зокрема:

  • моделі з символами, такими як ключі, серця, зірки, хрестики, корони, рослини, метелики, знаки зодіаку;
  • прикраси з абстрактними та чіткими геометричними формами;
  • кулони з літерами чи написами;
  • шарми з золота та срібла з різним дизайном, які можна носити на ланцюжку чи на браслеті;
  • патріотичні моделі з національними та державними символами України;
  • елегантні ювелірні вироби, оздоблені коштовним та напівкоштовним камінням, а також кольоровою емаллю, перлами, перламутром;
  • прикраси з релігійною символікою, наприклад, золоті та срібні ладанки. 

Вишукані прикраси можуть носитися окремо або поєднуватися з витонченими браслетами, оригінальними сережками та каблучками з аналогічним чи схожим дизайном. Враховуйте, що прикраса для повсякденного носіння має бути зручною та універсальною, наприклад, підвіска з однією вставкою, лаконічний кулон у геометричному дизайні або особистий символ на тонкому ланцюжку. Для вечірнього образу можна обрати більш виразну прикрасу. Це може бути елегантний кулон з розсипом діамантів або великою кольоровою вставкою. 

Як купити кулон за ціною виробника з доставкою по Україні

Столична Ювелірна Фабрика™ є одним із лідерів українського ринку золотих та срібних прикрас. Компанія регулярно оновлює виробничі технології та розширює власний асортимент ювелірних виробів відповідно до актуальних трендів світу коштовностей. Високоякісні прикраси можна придбати онлайн чи особисто у фірмових магазинах мережі. 

Для зручності клієнтів діють різні способи оплати коштовностей, а саме готівкою, безготівково, частинами та у розстрочку. Окремо доступна також послуга ювелірного обміну старих ювелірних виробів на нові. Замовляйте фірмовий кулон з доставкою по Україні на поштові відділення чи у пункти самовивозу у таких містах, як Київ, Львів, Черкаси, Одеса, Вінниця, Дніпро, Івано-Франківськ та Харків.