ZLATA OGNEVICH їде у Всеукраїнський тур «Віддаю»

«Віддаю» це не просто назва пісні, це спосіб життя, яким наразі живе більшість українців. За словами співачки, назва також символізує її відданість прихильникам, рідній Україні.

 ⁃ Я давно планувала всеукраїнський тур, але постійно життя вносило свої корективи. Останні два роки, я постійно була с концертами в різних містах нашої країни. В 2022- 2023 ми провели благодійний тур «Світло», з якого більшу частину коштів я передала на потреби ЗСУ. Всеукраїнський тур «Віддаю» - особливий для мене, я щаслива, що зможу поділитись з глядачем своєю історією, - поділилась ZLATA OGNEVICH.

Тур «Віддаю» охопить 20 міст, почнеться 12 вересня в Львівській опері, а фінальний концерт відбудеться в Києві 5 грудня, в МЦКМ Жовтневий палац.

На концертах прозвучать усі хіти артистки в супроводі струнного квартету та Kaska records, серед яких: «Буревіями», «Солодка кара», «За лісами горами», «Зозуля», «Танцювати» та багато інших.

Співачка готує багато музичних сюрпризів, а один із них готова відкрити вже зараз - спеціальним гостем на концерті у Львові стане SHUMEI.




Квитки: www.STARLABEL.pro