У Катерини Бужинської та Михайла Грицкана - "ВЕСІЛЛЯ!

У Народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана прем’єра пісні, яка так потрібна сьогодні - «Весілля». Автором цього світлого хіта є Олександр Яременко, а соло на скрипці виконує «український Паганіні», всесвітньо відомий скрипаль - Василь Попадюк
Незважаючи на війну, в Україні спостерігається справжній весільний бум, якого не було останніх 7 років! У непростий час люди потребують більше любові, у багатьох відбувається переосмислення цінностей. В цей історичний період народжуються нові українські сім’ї, нові покоління. 
Пісня «Весілля» - це нагадування нам про те, що кохання завжди перемагає. Жити і любити потрібно сьогодні. Одружуйтесь, народжуйте діточок, продовжуйте славний український рід! 
Нагадуємо, що вже з 24 травня Катерина Бужинська та Михайло Грицкан вирушають у великий благодійний всеукраїнський тур «ВОЛЯ», інформаційними партнерами якого є радіо «П’ятниця» та телеканал «Ukraine World News». Під час кожного концерту відбудеться благодійний аукціон, всі кошти якого будуть передані на потреби ЗСУ та людям, які втратили житло під час війни. 
Слідкуйте за афішами у Вашому місті! Наближаємо Перемогу разом!