Український співак Нікіта Кісельов презентував нову чуттєву пісню «Квартира 156»

Найромантичніший співак та композитор Нікіта Кісельов презентував нову чуттєву пісню «Квартира 156», яка є щирим зізнанням про власні почуття артиста. Пісня нагадує, що найкращі почуття народжуються, коли ми дозволяємо собі бути відкритими, вразливими та вільними у своєму коханні.

Пісня «Квартира 156» про квартиру, де народжується та розквітає неповторне кохання, а також про людей, що віддано живуть у цьому почутті, не обмежуючи себе страхами чи сумнівами. Про любов, що лунає з квартири 156, яка виходить далеко за межі кімнат, об'єднуючи два люблячих серця у неповторному танці кохання, щастя та душевного спокою. 

«Якщо ти готовий до почуттів, готовий бути коханим чи кохати, нехай серце буде відкритим, і не треба давати страхам перешкоджати цьому. Ця пісня має особливе значення для мене, тому що в ній відверто розповідаю про своє кохання. Раніше я ніколи не ділився своїм особистим життям публічно у соцмережах або на інтерв'ю, але тепер я вирішив розповідати свою історію та ділитись особистими почуттями у своїх піснях», – поділився Нікіта Кісельов 

Пісня «Квартира 156» стане мелодійним напутнім вітром у нашому житті, що говорить: "Не бійся – кохай, живи, радій і даруй свої емоції світу!".  Послухати композицію можна на всіх музичних платформах.